Ιρακινές ένοπλες ομάδες ανακοίνωσαν ότι στόχευσαν τη Χάιφα με προηγμένο πύραυλο κρουζ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια ομάδα που ονομάζεται «Ισλαμική Αντίσταση στο Ιράκ», η οποία περιλαμβάνει μια σειρά από πολιτοφυλακές που υποστηρίζονται από το Ιράν, ανακοίνωσε ότι είχε στοχεύσει τη Χάιφα με έναν «προηγμένο πύραυλο κρουζ».

Σε ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα αναφέρει ότι ο πύραυλος μεγάλης εμβέλειας, τον οποίο ονόμασε «αλ Αρκαμπ», έπληξε έναν «ζωτικό στόχο» στη Χάιφα κατά τις προηγούμενες ημέρες.

Η ομάδα ανακοίνωσε ότι στοχεύει, με μη επανδρωμένα αεροχήματα, αμερικανικές δυνάμεις που βρίσκονται στη βάση «Άιν αλ Άσσαντ», στο κυβερνείο Ανμπάρ, δυτικά της χώρας.

Οι πολιτοφυλακές ανέφεραν ότι αυτές οι επιχειρήσεις στόχευσης έρχονται ως «υποστήριξη για τον λαό στη Γάζα».

Οι ίδιες πολιτοφυλακές είχαν ανακοινώσει, νωρίτερα σήμερα, την Κυριακή, ότι είχαν στοχεύσει στην αμερικανική βάση  Καστράκ στην Χασάκα, στη βορειοανατολική Συρία και μια ισραηλινή βάση στο Γκολάν.

Οι ιρακινές ένοπλες φατρίες πιστές στο Ιράν πραγματοποίησαν δεκάδες επιθέσεις χρησιμοποιώντας drones με εκρηκτικά και ρουκέτες Katyusha, στοχεύοντας στα αμερικανικά συμφέροντα στο Ιράκ και τη Συρία. Αυτό γίνεται με φόντο τον ισραηλινό πόλεμο κατά της Γάζας, σημειώνει το αραβικό δημοσίευμα.

The Hellenic Information Team

ΔΗΜΟΦΙΛΗ