Εγινε Νέα Υορκη το Ελληνικο: Εντυπωσιάζουν οι εικόνες με τις καντίνες, τους λουκουμάδες και το μαλλί της γριάς στο εργοτάξιο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ως μεγάλο επίτευγμα της κυβέρνησης διαφημίζεται η επένδυση στο Ελληνικό, θα μεταμορφώσει την περιοχή εκτοξεύοντας τη ζήτηση και τις τιμές των ακινήτων.

Μάλιστα ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε παραστεί στα επίσημα εγκαίνια, δηλώνοντας μάλιστα ότι «τα λόγια τώρα έγιναν πράξη. Και στο Ελληνικό το είπαμε και το κάναμε. Το εμβληματικό αυτό έργο το πιστέψαμε και το προωθήσαμε από την πρώτη μέρα, ανατρέποντας παρωχημένες νοοτροπίες και αντιλήψεις, ένα κουβάρι που κατάφεραν να ξετυλίξουν τα αρμόδια υπουργεία Ανάπτυξης, Οικονομικών, Πολιτισμού».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη, όσο βρισκόταν στο υπουργείο Ανάπτυξης, κάνοντας ο ίδιος… επιθεώρηση στα έργα.

ellhniko

Σαρώνει η επένδυση του Ελληνικού! Και ποιος θα το περίμενε ότι σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα θα βλέπαμε στην αλάνα – εργοτάξιο, καντίνες με λουκουμάδες και μαλλί της γριάς; Είναι προφανές πλέον ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη αλλάζει την Ελλάδα!

Κρίμα που άλλαξε υπουργείο ο Άδωνις και δεν μπορεί τώρα να επιθεωρήσει τους.. λουκουμάδες!

ΥΓ. Η ανάρτηση είναι προωθημένη από το ίδιο το project!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ