Εισάγει τον γάμο ομοφυλοφίλων, για να κρύψει τον βιασμό της κοινωνίας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Επικαιρότητα απασχολείται εντατικά με δύο θέματα. Το «γαμήλιο» και την τεκνοθεσία. Είδατε πουθενά ότι αυξήθηκαν τα διόδια; Όχι φυσικά, παρά μόνο στην τσέπη σας… Έπεται και η λαίλαπα με τους λογαριασμούς ρεύματος

Μια ακρίβεια που εξ αυτής πανικόβλητη η κυβέρνηση του Μητσοτάκη προσπαθεί, ματαίως, να την αμβλύνει και όπως πάντα προσωρινά,με επιδόματα περιορισμένου χρόνου αφού δεν ξέρει, ή δεν μπορεί,το πως αλλιώς να την συμμαζέψει! Και γιατί να την συμμαζέψει; Κορόϊδο είναι να την συμμαζέψει; Πάλι λοιπόν, και έτσι, βλέπουμε να επανέρχεται εκείνο το τόσο παλιό, μα πάντα επίκαιρο «είναι πολλά τα λεφτά (ΦΠΑ) Άρη!» όμως από πλευράς εξουσίας τώρα και, ποικιλοτρόπως, εξακολουθητικά.

Ατέρμονες οι συζητήσεις με υπουργούς στα κανάλια! Όμως κανείς δεν σύνδεςε το οφθαλμοφανές, που είναι το ότι αυτό το κακό συνέπεσε χρονικά ως επακόλουθο της αλματώδους αύξησης της τιμής της Ενέργειας, οποία και ετσιθελικά επέβαλε και την αύξηση των ..των πάντων. Το ίδιο κακό τμηματικά θα συνεχίσει, ως εξ´ αυτού, νάρχεται, δοθείσης της ρήσης που λέει πως «κακού δοθέντος, μυρια έπονται».

Η γιγαντιαία αυτή λοιπόν απάτη Μητσοτάκη με την «απασφάλιση» της τιμής της Κιλοβατώρας,θα ταλανίζει τον Έλληνα εσαεί. Τώρα κάτι αυξήσεις της τάξης του 3% που είναι καθαρός «εμπαιγμός» για τα βασικά εισοδήματα, και πανηγυρίζει γι αυτό ο Μητσοτάκης, ας μας εξηγήσουν οι διερχόμενοι τα φίλια τους κανάλια ίδια «γυρολόγοι /τελάληδες» υπουργοί του, το πόσο επί τοις εκατό έγιναν ακριβότερα τα πάντα (όλα) για να συμπεράνουν οι μάζες, και όχι ο λαός όλος, αν το σήμερα βγήκε καλύτερο του χθές, αφού ο κάθε επαγγελματίας που διαθέτει ψυγεία/ κλιματισμό και συναφή, θα έπρεπε να κρατήσει τις ίδιες τιμές προϊόντων με τέτοια «αφαίμαξη» όπως αυτή της καλοβολεμένης κρατικής ΔΕΗ, και μη χειρότερα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ