Βόλος: Σκότωσε τον βιαστή της κόρης του, ήταν αδελφός της γυναίκας του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

50 χρόνος αλλοδαπός σκότωσε τον επίσης αλλοδαπό αδερφό της γυναίκας του, στον Βόλο, διότι βίαζε το παιδί του εδώ και εννέα χρόνια.

Το κοριτσάκι κρατούσε το στόμα του κλειστό, λόγω των απειλών του θείου της. Μόλις ο πατέρας άκουσε την κόρη του να το αφηγείται την πέρναγε σχεδόν για μία δεκαετία, από τότε που ήταν εννέα χρονών, πήρε το νόμο στα χέρια του. Και απένειμε, παράνομα μεν, την κατάλληλη ποινή για ένα τέτοιο έγκλημα.

IMG 4821

Ο δράστης πυροβόλησε μία φορά τον 32χρονο με μονόκαννη καραμπίνα ιδιοκτησίας του (είχε άδεια κατοχής) και στη συνέχεια κάλεσε την Αστυνομία ομολογώντας την πράξη του και μετέβη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου όπου παραδόθηκε λέγοντας ότι τον σκότωσε όταν πληροφορήθηκε το πρωί της ίδιας ημέρας από την 18χρονη κόρη του ότι από την ηλικία των 9 ετών τη βίαζε, ενώ το τελευταίο χρονικό διάστημα την εκβίαζε πως θα δημοσιεύσει βίντεο και φωτογραφίες από τους βιασμούς αποσπώντας της χρηματικά ποσά, όπως μεταδίδει το thenewspaper.gr.

Η καραμπίνα του εγκλήματος βρέθηκε σπασμένη σε κομμάτια και κατασχέθηκε, ενώ παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση του θύματος.

Ο δράστης και το θύμα διέμεναν μόνιμα και νόμιμα στην Ελλάδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ