50χρονος πατέρας σκότωσε τον 32χρονο αδερφό της γυναίκας του, μόλις έμαθε πως βίαζε την 18χρονη κόρη του απο τότε που ήταν εννέα χρόνων

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η 18χρονη εκμυστηρεύτηκε στον πατέρα της ότι ο 32χρονος τη βίαζε από την ηλικία των 9 ετών. Τα λόγια της κοπέλας «όπλισαν» κυριολεκτικά τα χέρια του δράστη, καθώς το αμέσως επόμενο λεπτό πήρε την καραμπίνα, για την οποία είχε άδεια κατοχής, και πυροβόλησε τον 32χρονο. Στη συνέχεια παραδόθηκε στις Αρχές με δάκρυα στα μάτια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το κορίτσι βιαζόταν από τον θείο του από την τρυφερή ηλικία των 9, ο οποίος βιντεοσκοπούσε της φρικιαστικές του πράξεις.

Μάλιστα, όσο μεγάλωνε η κοπέλα, ο θείος της συνέχιζε να ασελγεί ενώ όταν έπιασε δουλειά την εκβίαζε και της έπαιρνε τα χρήματα! «Σκότωσα τον άνθρωπο που δηλητηρίαζε το παιδί μου», είπε στους αστυνομικούς ο 50χρονος Αλβανός όταν παραδόθηκε. Η καραμπίνα του εγκλήματος βρέθηκε σπασμένη σε κομμάτια και κατασχέθηκε, ενώ παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση του θύματος. Ο δράστης και το θύμα διέμεναν μόνιμα και νόμιμα στην Ελλάδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ