Βόλος: Ο δολοφονημένος εκβίαζε το κορίτσι με βίντεο από τον βιασμό του!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βίντεο-σοκ με βιασμούς αναμένεται να προσκομιστούν στον Ανακριτή που ανέλαβε την υπόθεση της δολοφονίας 33χρονου, ο οποίος φέρεται να βίαζε ένα μικρό κορίτσι επί σειρά ετών στο Βόλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iEidiseis, η ανήλικη που ζούσε τον εφιάλτη στα χέρια του 33χρονου θα προσκομίσει στις Αρχές βίντεο με τα οποία την εκβίαζε ο 33χρονος που πυροβολήθηκε από τον πατέρα του κοριτσιού.

Αστυνομικές πηγές αποκαλύπτουν τι φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς ο 50χρονος πατέρας της ανήλικης, ο οποίος δολοφόνησε τον 33χρονο όταν ενημερώθηκε από την κόρη του τι συνέβαινε:

«Η κόρη μου είναι πρωτοετής φοιτήτρια σε πόλη της Ηπείρου. Εγώ της έδινα χρήματα για να πληρώνει το ενοίκιό της. Κάποια στιγμή αντιλήφθηκα ότι τα λεφτά δεν της φτάνουν, ενώ ο σπιτονοικοκύρης μου είπε ότι του χρωστούσαμε ενοίκια. Τότε ήταν που κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά. Στην αρχή το παιδί μου είπε ότι κάποιος το εκβίαζε με βίντεο που τραβήχτηκαν όταν ήταν μικρή. Η κόρη μου άρχισε να κλαίει μέχρι που μου είπε όλα όσα της έκανε ο 33χρονος. Τους βιασμούς, τους εκβιασμούς με τα βίντεο. Δεν άντεξα, δε μπορούσα να δεχτώ ότι κατέστρεψε το κορίτσι μου».

Πώς έγινε το φονικό στον Βόλο

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, ο 50χρονος ζήτησε χθες το βράδυ από τη σύζυγό του να πάει ο αδερφός της να τον βοηθήσει προφασιζόμενος ότι είχε πάθει μηχανική βλάβη το όχημά του. Μόλις ο 33χρονος έφτασε στο σημείο, λογομάχησαν και τότε ο 50χρονος τον χτύπησε αρχικά στο πρόσωπο με την κάνη του όπλου. Το θύμα προσπάθησε να του αποσπάσει το όπλο και τότε ο 50χρονος το πυροβόλησε και το τραυμάτισε θανάσιμα.

Ο νεκρός άνδρας εντοπίστηκε σε μία πλαγιά κοντά στο εργοστάσιο της ΑΓΕΤ, στο ρεύμα προς Βόλο. Ήταν σε ύπτια θέση και έφερε τραύματα στο πρόσωπο και πυροβολισμό στο στήθος. Δίπλα από το πτώμα βρέθηκαν κομμάτια μονοκανου όπλου και απέναντι ήταν προσωρινά σταθμευμένο σε λειτουργία το αυτοκίνητο του θύματος.

Πριν τη δολοφονία ο 50χρονος είχε μεταβεί στο σπίτι του στην Αργαλαστή Πηλίου από όπου πήρε το όπλο. Ο δράστης είχε μία κόρη από τον πρώτο του γάμο που σήμερα είναι 18 ετών. Όπως είπε στους αστυνομικούς, ο 33χρονος τη βίαζε από την ηλικία των εννέα ετών.

Σημειώνεται ότι ο 50χρονος ήταν αυτός που ειδοποίησε την Αστυνομία και ομολόγησε όλα όσα έκανε.

Όπως είπε, το πρωί της ίδιας ημέρας ενημερώθηκε από την 18χρονη κόρη του για τους βιασμούς, ενώ το τελευταίο χρονικό διάστημα την εκβίαζε πως θα δημοσιεύσει βίντεο και φωτογραφίες από τους βιασμούς αποσπώντας της χρηματικά ποσά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ