Θυμάστε το σήριαλ Δις εξαμαρτείν; Οταν η πραγματικότητα αντιγράφει την τηλεοραση

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο πρώην, ο νυν και στη μέση μια γυναίκα! Με καζάνι που βράζει μοιάζει ένα από τα μεγάλα ιδιωτικά κανάλια, καθώς δύο σημαντικά πρόσωπα του καναλιού, που κάποτε ήταν φίλοι, θα πρέπει να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι, να επικοινωνήσουν, να συνεννοηθούν, να ανανεώσουν συμβόλαια, να μιλήσουν για οικονομικές απολαβές, καινούργιες παραγωγές και ζώνες προβολής.

Και πώς να συμβεί αυτό όταν στη μέση υπάρχει μια γυναίκα με την οποία ο ένας ήταν παντρεμένος αλλά ο άλλος του την πήρε μέσα από τα χέρια και πίσω από την πλάτη του; Για να σας δώσουμε και κάποια περισσότερα στοιχεία, οι δυο κάποτε φίλοι, τους οποίους όμως η μοίρα έφερε να είναι πρόσφατα στο ίδιο κανάλι, έχουν γράψει τη δική τους πορεία στην εγχώρια τηλεόραση, αφού μιλάμε για βαρύ στέλεχος και παρουσιαστή, αντίστοιχα!

Οι δυο τους παλιά έκαναν κοινή παρέα βγαίνοντας με τις γυναίκες τους. Και να τα γέλια και οι χαρές σε εστιατόρια και σε ταβέρνες, και να οι ανέμελες εκδρομές. Πάντα όμως υπάρχει ένα «αλλά», μια και ο παρουσιαστής έκλεψε μέσα από τα χέρια του φίλου του τη σύζυγό του, με τον γάμο τους να διαλύεται παρότι το ζευγάρι είχε αποκτήσει και ένα παιδί! Το μπουρλέτο όμως του χωρισμού μπήκε και στο σπίτι του παρουσιαστή, αν και εκεί υπάρχει πάλι ένα παιδί στη μέση! Το νέο ζευγάρι που γεννήθηκε αποφάσισε να συζήσει και να πάρει την κοινή ζωή στα χέρια του, αφού το συνδέουν και πολλές κοινές ώρες επαγγελματικής ζωής!

Παράξενα παιχνίδια

Πλέον αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, αν και δεν έχουν βάλει στεφάνι και βέρα στο δεξί ούτε έχουν προχωρήσει στη δημιουργία οικογένειας και άλλου ενός παιδιού.

Επειδή όμως η ζωή παίζει παράξενα παιχνίδια, ο πρώην σύζυγος της γοητευτικής κυρίας θα πρέπει να συνεργαστεί με τον νυν σύντροφό της και να κάτσει να διαπραγματευτεί συμβόλαια και εκπομπές.

Παρόλο που και ο ίδιος προχώρησε τη ζωή του με πολύ γλυκιά παρουσιάστρια, λένε ότι δεν ξεχνά και δεν μπορεί να καταπιεί την προδοσία. Το θέμα είναι αν θα θελήσει να πάρει την εκδίκησή του, κάνοντας δύσκολη τη ζωή του παρουσιαστή, όταν θα έρθει η ώρα να μιλήσουν για νέα συμβόλαια και ανανεώσεις, ή θα πέσει η εντολή από το big boss να το κάνει πάλι γαργάρα για το καλό του καναλιού, μια και ο TV star είναι από τα βαριά του ονόματα…

Πηγή: Espresso

ΔΗΜΟΦΙΛΗ