Ο Ερντογάν τους βρίζει κι αυτοί του δίνουν όπλα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εγκληματική πλέον η αφωνία των ΗΠΑ και της Βρετανίας απέναντι στον επίσημο υποστηρικτή της τρομοκρατίας

Μεταδόθηκαν εκτενώς από όλα τα ΜΜΕ οι επιθέσεις των ΗΠΑ και Αγγλίας εναντίον των ανταρτών Χούθι που δρουν από την Υεμένη. Και όπως πάντα οι δύο πλευρές ανακοινώνουν τις θέσεις τους, κατά του συμβάντος, οι Χούθι και με απειλή απάντησης, και υπέρ του συμβάντος οι δύο Δυτικές χώρες. Ουδείς εκ των τριών αλλάζει.

Όλα δείχνουν συνέχεια των επιθέσεων αν όχι κλιμάκωση αυτών, σε χρονική σύμπτωση με την συζήτηση που διεξάγεται στην Χάγη για το εάν συντελείται, ή όχι, γενοκτονία στην Γάζα.
Και μέσα σε τέτοιες καταστάσεις πήρε θέση δημόσια και ο Ερντογάν κατηγορώντας τους Αγγλοαμερικανούς για «αιμοβορικές» προθέσεις στη Ερυθρά.

Όμως και οι δύο αυτές, στο στόχαστρο του Ερντογάν, χώρες δεν αντέδρασαν, πράγμα που σημαίνει πως η προς Τουρκιά προμήθεια των F16, όπως και των Γιουροφάϊτερ, καλά κρατεί ως ένα ήδη αποφασισμένο από τις ηγεσίες θέμα.

Εμείς εδώ; Με τις κοινωνικές ζυμώσεις που αναπάντεχα μας προέκυψαν και χωρίς να συντρέχει καμία, προς τούτο, βιασύνη, τρέχουν τα μεγάλα κόμματα να …προλάβουν. Τι; Εξηγείσεις δίδονται. Όμως για το ποίον το επείγον του θέματος, ούτε λέξη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ