Σάλος με την ατάκα του Λακη Λαζοπουλου για το Συριζα που απεικονίζει γλαφυρά την πραγματικότητα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Στέφανος Κασσελάκης, είναι ένας εξελιγμένος ο Μητσοτάκης. Ένα προηγμένο μοντέλο, που σε σύγκριση με τον Κυριάκο είναι τέσσερις γενιές πιο αναβαθμισμένο.

Γι’ αυτό ακριβώς και ο Κυριάκος έτρεμε την έλευση του. Έβλεπε στο πρόσωπο του Στέφανου, το μεγαλύτερο του εφιάλτη. Όπως η συμβατική Corola του 2007, την υβριδική του 2024.

Ο Στέφανος όμως, έχει και το ίδιο μειονέκτημα με τον Κυριάκο. Είναι αβάστακτα εγωπαθής.

Εκεί ακριβώς στηρίχθηκε και η επικοινωνιακή ομάδα του Μεγάρου Μαξίμου, αλλά κυρίως η ομάδα Γκρίνμπεργκ και πέταξε την βόμβα με το γάμο ομοφυλοφίλων και την υιοθεσία.

Αυτό που φαινόταν πολιτικό ρίσκο για τον Κυριάκο, αποδείχτηκε εντέλει πολιτική αυτοχειρία για τον Στέφανο.

Ο Κυριάκος θυσίασε πιόνια τύπου Βορίδη, ενώ ο Κασσελάκης έχασε την «βασίλισσα». Η βουλιμία του Στέφανου να εξυπηρετήσει το εγώ του, το προσωπικό του συμφέρον με την αναγνώριση του γάμου, την τεκνοθεσία και φυσικά την παρένθετη μητρότητα του εξωτερικού τον οδήγησε στην παγίδα Μητσοτάκη.

Ο πρωθυπουργός έσυρε όλη την ατζέντα γύρω από τον γκέι γάμο, αποκρύπτοντας έτσι τον πληθωρισμό που στην Ελλάδα έχει αγγίξει τα όρια της γελοιότητας, τις δολοφονικές ενέργειες της Τουρκίας, την τεράστια απειλή για την Κύπρο, την πλήρη περιθωριοποίηση της πατρίδας μας, την ώρα που η Τουρκία γίνεται περιφερειακός παίκτης και εγγυήτρια δύναμη, με τις δικές μας πλάτες.

Και ο Κασσελάκης επειδή έτσι τον συνέφερε προσωπικά, δέχτηκε να γίνει το επικοινωνιακό ανδρείκελο του Μαξίμου, βοηθώντας στην διαγραφή της ατζέντας των πραγματικών θεμάτων και ανάγοντας ως μείζον θέμα κάτι που αφορά τον Κασσελάκη με τον σύντροφό του κι άλλα τρακόσια ζευγάρια, όπως δείχνουν οι στατιστικές από το αντίστοιχο σύμφωνο συμβίωσης.

Με απλά λόγια, ο τυφώνας Κυριάκος απέδειξε ότι μπορεί να κυβερνά ακόμα και με απώλεια της δεδηλωμένης σε νομοσχέδιο, ενώ ο Στέφανος έδειξε ότι ο ΣυΡιζΑ χωράει σε ένα κασελάκι. Όπως είπε και ο μέγας Λάκης Λαζόπουλος, στην εκπομπή του στο διαδίκτυο.

Κασελάκι – στιλβωτήριο μάλιστα, σαν αυτό που είχαν οι λούστροι, και να γυαλίζει τα παπούτσια του…

Πηγη: Κύριος Μαξιμος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ