Θα πιαστεί το χέρι του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να συμπληρώνει ονόματα στους φακέλους

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η σημερινή δολοφονία στο Νέο Κόσμο, τεκμηριώνει ότι η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε Κολομβία. Αν και ο χαρακτηρισμός αδικεί την λατινοαμερικάνικη χώρα, που εκεί τουλάχιστον υπήρχαν θεσμικά αντίβαρα προκειμένου να αποτρέψουν τύπους όπως ο Εσκομπάρ να εμπλακεί στην πολιτική και εντέλει κάποια στιγμή, καθάρισαν το τοπίο.

Η νέα δολοφονία λοιπόν ήρθε λίγο μετά την ανάληψη των καθηκόντων, για άλλη μια φορά, από τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Είναι ο ίδιος άνθρωπος που κατά την προηγούμενη θητεία του, λίγα χρόνια πριν, είχε καταρτίσει έναν φάκελο με 200 ονόματα της «νύχτας». Φυσικά αποδείχτηκε για ένα αμιγώς συγγραφικό έργο, αφού δεν έγινε τίποτα για να διαλευκανθεί έστω και μία δολοφονία από τις δεκάδες που έγιναν και επί των ημερών του.

Είναι κάτι σαν τους φονιάδες της Marfin. Τους παρακρατικούς δολοφόνους που έδρασαν επί Χρυσοχοΐδη, παραμένουν έως και σήμερα ασύλληπτοι και όποτε ο συμπαθής υπουργός αναλαμβάνει καθήκοντα, προαναγγέλλει την σύλληψη τους.

Εάν δεν υπάρξει συντονισμένη αντίδραση από το κράτος, η σημερινή κατάσταση εξελίσσεται σε μεγάλο εθνικό κίνδυνο. Οι δολοφόνοι και συμμορίες που δρουν ανενόχλητες, πολύ εύκολα μπορεί να χρησιμοποιηθούν από την Τουρκία, προκειμένου να πλήξουν στόχους εντός Ελλάδας, χωρίς να εμπλακεί η ΜΙΤ.

Ας μην ξεχνάμε ότι και ο εθνομάρτυρας Θεόφιλος Γεωργιάδης, δολοφονήθηκε από κύπριο μαφιόζο με αμοιβή 5 kg τουρκικής ηρωίνης.

Κύριε Χρυσοχοΐδη, είναι βέβαιο ότι μπορείτε. Πρέπει πλέον να αποδείξετε ότι το επιθυμείτε…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ