Θρηνος για την 54χρονη Ελληνίδα που αυτοκτονησε στον Κωνσταντινούπολη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μία 54χρονη Ελληνίδα αποφάσισε να δώσει τέλος στην ζωή της, καθώς έπεσε στο κενό από οροφή εμπορικού κέντρου στην Κωνσταντινούπολη, με τις εικόνες να κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Στο ανατριχιαστικό βίντεο ντοκουμέντο αποκαλύπτεται η στιγμή που η γυναίκα πέφτει στο κενό και προσγειώνεται στο έδαφος.

Σύμφωνα με το haberler.com, η γυναίκα που αυτοκτόνησε ονομαζόταν Ελένη Μπουλούδα και το περιστατικό έλαβε χώρα στην περιοχή Beylikdüzü της Κωνσταντινούπολης. Όπως προκύπτει, από αναφορές και ρεπορτάζ, η γυναίκα ανέβηκε στην ταράτσα του εμπορικού κέντρου μέσω της εξόδου κινδύνου, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να μην γίνει αντιληπτή.

https://twitter.com/vpnhaber1/status/1747025220089561136?s=61&t=69qM24fvfz5o3nkoW_wjtw

Η 54χρονη αυτόχειρας βρέθηκε στο εμπορικό κέντρο προφανώς για κάποιες βόλτες, αν και αυτόπτες μάρτυρες εξηγούν πως μπορεί απλώς να μετέβη εκεί για να προχωρήσει στην πράξη αυτή, στο απονενοημένο διάβημα! Ουδείς βέβαια μπορούσε να φανταστεί ή να προβλέψει την τρομακτική εξέλιξη και συνέχεια. Ορισμένοι περαστικοί μόλις ειδαν την γυναίκα στο έδαφος ενημέρωσαν για το τρομακτικό περιστατικό την αστυνομία και κάλεσαν έντρομοι και σε κατάσταση πανικού το ασθενοφόρο, ωστόσο, ο θάνατος της γυναίας ήταν ακαριαίος.

Ήδη η τουρκική αστυνομία –σε συνεργασία με τις ελλνικές αρχές– ξεκίνησε έρευνα για το απίστευτο συμβάν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ