Σημαντικές εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Μπαμπη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αστυνομικοί έχουν κάνει φύλλο και φτερό την περιοχή στη λιμνοθάλασσα όμως μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί κανένα ίχνος του αγνοούμενου νεαρού και πλέον σκέφτονται να επεκτείνουν τις έρευνές τους οι οποίες επικεντρώθηκαν μέχρι τώρα με οδηγό το στίγμα του κινητού του 51χρονου χασάπη. Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα δεδομένα των εταιριών κινητής τηλεφωνίας, ο κρεοπώλης είναι αυτός που κάλεσε το θύμα, και όχι το θύμα εκείνον.

Όπως υποστηρίζει ο 51χρονος, αφού έκλεισε το κατάστημά του, γύρω στις 8.30 το βράδυ, παρέλαβε τον 31χρονο από το σπίτι του, προκειμένου να τον μεταφέρει στο σημείο που εκείνος του υπέδειξε. Οντως ο κρεοπώλης παρέλαβε τον 31χρονο στις 20.36 από σημείο κοντά στην οικία του και τέσσερα λεπτά μετά ο Μπάμπης υποτίθεται πως αποβιβάστηκε από το Ι.Χ του πρώτου.

Οι αστυνομικοί πλέον κάνουν δεύτερες σκέψεις για την ακρίβεια του στίγματος αφού έχει καταγραφεί μόνο από μία κεραία στην περιοχή. Πλέον οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. κινούνται προς τον ορεινό όγκο προς Αράκυνθο και Άγιο Γεώργιο αναζητώντας κάποιο ίχνος του 31χρονου. «Είναι δεδομένο ότι οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί στην ευρύτερη περιοχή του Ευηνοχωρίου και στη λιμνοθάλασσα. Προς τα ορεινά, όμως, δεν έχω ακούσει να έχουν στραφεί…» δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας.

Την ίδια στιγμή, τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αρχές από την άρση απορρήτου στο τηλέφωνο του χασάπη, φέρεται να αποτελούν «κλειδί» για τη λύση του μυστηρίου. Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης μίλησε για ένα νέο πρόσωπο που πιθανόν γνωρίζει τι είχε συμβεί.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν φίλο του 51χρονου χασάπη ο οποίος θα καταθέσει στην αστυνομία και εκτιμάται ότι μπορεί να γνωρίζει σημαντικά στοιχεία για την υπόθεση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, το πρόσωπο αυτό επικοινώνησε τηλεφωνικά δεκάδες φορές με τον χασάπη πριν αλλά κυρίως μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ