Ο Βιβέκ στο πλευρό του Τραμπ: Θετική εξέλιξη για την Ελλάδα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εξαιρετικά θετική εξέλιξη για την Ελλάδα αποτελεί η συμπόρευση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Βίβεκ Ραμασβάμι. Ο ινδικής καταγωγής δισεκατομμυριούχος, έχει ταχθεί ανοιχτά κατά της Τουρκίας, υπέρ της Αρμενίας, υπέρ της ειρήνης και μπορεί να αποτελέσει έναν πολύτιμο σύμμαχο για την Ελλάδα, ειδικά εάν επιλεχθεί ως αντιπρόεδρος. Το μοναδικό μελανό σημείο του Τραμπ, είναι ο εκβιασμός που έχει υποστεί από τον Ερντογάν, λόγω του φιάσκο με τον ισλαμιστή Κασόγκι, όπως έχουμε γράψει εδώ και χρόνια στο Ολυμπία. Ίσως αυτός να ήταν και ο λόγος που ο Τραμπ έχασε τις εκλογές και έχασε την Γερουσία στις ενδιάμεσες εκλογές βάζοντας τον Τούρκο πράκτορα Οζ ως υποψήφιο στην Πενσιλβανία.


Ο Ντόναλντ Τραμπ επιβεβαίωσε ότι
 «Ο Βίβεκ Ραμασβάμι θα «συνεργαστεί μαζί μας», δήλωσε μετά την ομιλία του Βιβέκ στο Νιου Χάμσαϊρ.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Βιβέκ προέτρεψε το Νιου Χάμσαϊρ να ψηφίσει τον Τραμπ.

«Δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή σε αυτήν την εκλογική αναμεύρηση  από αυτόν τον άνθρωπο εδώ. Και γι’ αυτό σας ζητώ να κάνετε το σωστό ως Νιου Χάμσαϊρ και να ψηφίσετε τον Ντόναλντ Τζέι Τραμπ ως τον επόμενο πρόεδρό σας»…

Μόλις ολοκληρώθηκε η ομιλία, ο Τραμπ ευχαρίστησε τον Βιβέκ για την υποστήριξή του.

«Είναι τιμή να έχω την υποστήριξή του. Θα συνεργαστεί μαζί μας και θα συνεργαστεί μαζί μας για πολύ καιρό. Ευχαριστούμε.»

Η συγκεκριμένη εξέλιξη είναι θετική για την Ελλάδα, διότι ο Βιβέκ έχει ταχθεί ανοιχτά κατά της Τουρκίας και έχει στηρίξει την Αρμενία ξεκάθαρα, σε όλα τα επίπεδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ