Σάλος με καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή The 2Night Show: Εσένα του ειπε δεν σε συμπαθούσα στο παρελθον

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην εκπομπή «The 2Night Show» βρέθηκε χτες η Δάφνη Λαμπρόγιαννη και με περίσσιο θάρρος και θράσος εκμυστηρεύτηκε στον οικοδεσπότη της εκπομπής, Γρηγόρη Αρνανούτογλου ότι δεν τον συμπαθούσε στο παρελθόν και εξήγησε τον λόγο.

«Έχω την αίσθηση ότι έχεις κάνει μια διαδρομή μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια… αυτό το εξομολογητικό που έχεις, δεν έχει να κάνει μόνο με το επάγγελμα και το ότι μπαίνεις μέσα στα σπίτια, αλλά με το ότι το ψάχνεις και ότι έχεις βασανιστεί λίγο. Γι’ αυτό σε συμπαθώ περισσότερο τώρα. Παλιότερα δε σε συμπαθούσα με αυτά που έκανες. Δε μου άρεσαν πολύ αυτά που έκανες» είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Είναι τιμή μου που δεν με συμπαθούσες παλιότερα γιατί άνθρωποι σαν κι εσένα -και ευτυχώς ήταν λιγότεροι από αυτούς που με συμπαθούσαν για αυτό είμαι ακόμα εδώ- μην το πάρεις στραβά αλλά ήταν οι άνθρωποι που για εμένα ήταν λίγο στριφνοί και ξινοί. Για εμένα ήσουν στριφνή και ξινή και όταν μου έλεγαν δεν αρέσεις στη φίλη μου την Δάφνη έλεγα ότι δεν με νοιάζει καθόλου. Θα ήθελα να ακούσω τι δεν σου άρεσε τότε» απάντησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Δε μου άρεσε που πέταγες πράγματα από τα μπαλκόνια. Εσένα σου άρεσε; Πως σου άρεσε; Είναι τρομακτική σπατάλη. Έτσι οδηγηθήκαμε σε μια κατάσταση τραγική. Εγώ όταν αποσύρω κάτι, είτε το χαρίζω, είτε το ανακαινίζω, γεμίσαμε σκουπίδια τον πλανήτη, κι αυτό που έκανες εσύ ήταν μια πολύ ζωντανή εικόνα αυτής της κατάστασης» πρόσθεσε.

Η γνωστή ηθοποιός τόνισε στην συνέχεια πως δεν θέλει να προβάλει την ζωή της παραέξω καθώς: «Έχω μια απέχθεια για τη σελεμπριτοκατάσταση. Η υποκριτική δεν είναι σελεμπριτοκατάσταση, αυτό είναι πάρεργο, κι αν δε ξέρεις να το κάνεις, δε σημαίνει ότι δε ξέρεις να κάνεις το άλλο. Έτσι ήμουν πάντα… Στην υποκριτική θεωρώ ότι έχω καταφέρει να κάνω τα απολύτως απαραίτητα. Για μένα είναι απολύτως απαραίτητα, για άλλους όχι και όσο περνούν τα χρόνια είναι όλο και χειρότερα… Δε μπορώ να με βαθμολογήσω ως ηθοποιό».

«Γιατί να ξέρει ο κόσμος τι κάνω, που είμαι και που πάω. Δουλειά τους και δουλειά μου. Είχα stalker στο παρελθόν, δε θέλω να το αναλύσω γιατί παίρνει και μεγαλύτερη αξία από αυτή που θα έπρεπε, κι ένας stalker ουσιαστικά αυτό προσπαθεί. Δε θεωρώ ότι έφτασε σε επικίνδυνο επίπεδο. Κάποια στιγμή έβρισα και απλώς σταμάτησε», αποκάλυψε στην συνέχεια.

Για τις δυσκολίες που βιώνουν οι ηθοποιοί όσον αφορά τις συνθήκες εργασίας δήλωσε πως:

«Εμάς τους παλιούς μας έχουν λίγο κόψει από τις τηλεοράσεις. Ίσως γιατί νομίζουν ότι πληρωνόμαστε πάρα πολύ, ίσως γιατί έχουμε απαιτήσεις ανθρώπινες, δε ξέρω. Φυσικά και υπάρχει περίπτωση στον χώρο να με θεωρούν παράξενη, “είναι παράξενη γιατί θα μας ζητάει θέρμανση και κ@@@χαρτο”. Περί αυτού πρόκειται. Γιατί αυτά που ζητάει η Δάφνη, αυτά είναι.

Δε θεωρείται δεδομένο ότι θα πηγαίνουμε κάπου με τις στοιχειώδεις συνθήκες υγιεινής. Τι; Πέφτεις από τα σύννεφα; Είναι όλο και χειρότερα. Μιλάω και για τα θέατρα και την τηλεόραση. Δε πάμε προς το καλύτερο. Πάμε σε μια όλο και πιο χαμηλή ποιότητα των πραγμάτων. Φέτος έχει 45 σήριαλ. Ποιος τα βλέπει και τα 45; Υπάρχει η λογική ότι έχει περισσότερος κόσμος δουλειά. Ναι, αλλά αν πληρώνονται ψίχουλα είναι σαν να μην έχει κανείς».

«Δεν έχω παράπονο. Εντοπίζω πράγματα. Κανένα παράπονο δεν έχω. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις που βρίσκεσαι και που είσαι… Φυσικά υπάρχει και η αίσθηση του “φτάνει, να έρθει και κάποιος άλλος”. Όπως και στη δική μου γενιά όμως, από τους 10, οι 2 θα ήταν οι παρουσιάσιμοι, έτσι και τώρα. Μπορεί να είναι και ο ένας μόνο που καταλαβαίνει τι κάνει γιατί δεν έχουν και την παιδεία που είχαμε εμείς… Κι εμείς ερχόμασταν δίπλα από κάποιον που ήξερε για να μάθουμε κάποια πράγματα. Δε γίνεται να βγει κάποιος και να σύρει αμέσως το καράβι… Δε ξεκινάς μια μέρα και γίνεσαι καρπός από λουλουδάκι, πρέπει να περάσει από το φρούτο.

Δε φταίνε τα νέα παιδιά. Τα καίνε. Στενοχωριέμαι γι’ αυτά περισσότερο, γιατί τους καταναλώνουν και σε τρία χρόνια δε θα τους ξαναδείς. Τους βάζουν πρωταγωνιστές και μετά, τι θα κάνουν: Δε θα τους βάλουν σε κάτι μικρότερο, και τι, θα πάνε σπίτι τους;» κατέληξε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ