Τι γίνεται στον ΣΥΡΙΖΑ με τα think tank – Έντονη δυσαρέσκεια για την ανυπαρξία της Βουτυράκου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν υπάρχει τομέας που να μην γίνεται αλαλούμ στον ΣΥΡΙΖΑ. Στο πλαίσιο αυτό, αστραψε και βρόντηξε χθες ο Στέλιος Παππάς, ιστορικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής για βιογραφικά που πάνε κι έρχονται χωρίς οργάνωση και χωρίς πολιτική συγκρότηση για τα πολυαναμενόμενα think tank που θα συμβουλεύουν τον Στέφανο Κασσελάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δυσαρέσκεια υπάρχει επίσης από πολλούς που υπέβαλαν βιογραφικά στον isyriza και ποτέ δεν πήραν απάντηση. Τον Οκτώβρη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε αναθέσει στη Διάνα Βουτυράκου, μία νεαρή ηλεκτρολόγο μηχανικό που ζει και εργάζεται στη Γερμανία τη συγκρότηση ομάδων think tank μέχρι τον Δεκέμβρη.

Στις αρχές Δεκέμβρη βγήκε ανακοίνωση ότι παρατείνεται η προθεσμία υποβολής βιογραφικών για το τέλος Δεκέμβρη. Έκτοτε η εξέλιξη του θέματος αγνοείται.

Παράλληλα πληθαίνουν οι φωνές δυσαρέσκειας για υποτιμητικές τηλεφωνικές συνεντεύξεις της κ. Βουτυράκου με καταξιωμένα στελέχη που μ’ όλα αυτά παραμένουν επιφυλακτικοί να συμμετέχουν. Εκφράζουν επίσης απορία πώς μια άπειρη επαγγελματικά και πολιτικά 28χρονη με πτυχιο μηχανικού που δεν ζει καν στην Ελλάδα μπορεί να συντονίσει με skype ή τηλεφωνικά καταξιωμένα στελέχη και επιστήμονες.

Ταυτόχρονα ο Στέφανος Κασσελάκης στη πρόσφατη συνέντευξή του στη Μάρα Ζαχαρέα έκανε λόγο για μία άλλη ομάδα τεχνοκρατών που δουλεύουν ήδη στα θέματα μείωσης της ακρίβειας και των τιμών. Όπως σχολίαζε έμπειρη κοινοβουλευτική, “προφανώς δεν μπορούσε να περιμένει τη λειτουργία των think tank της κας Βουτυράκου”.

voutirakou efi

ΔΗΜΟΦΙΛΗ