Έκρηξη Κουτσούμπα στη βουλη για τον νόμο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών: Οδηγεί σε κατάργηση μητρότητας και πατρότητας, σε Γονέα 1, 2, 3 και βάλε

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Άστραψε και βρόντηξε» την Πέμπτη στην Βουλή ο Δημήτρης Κουτσούμπας. Αναφερόμενος στο επικείμενο νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών ο γγ του ΚΚΕ εξέφρασε την αντίθεσή του τονίζοντας ότι καταργεί την μητρότητα και την πατρότητα.

«Ο γάμος ομοφύλων σημαίνει από χέρι κατάργηση μητρότητας και πατρότητας. Οδηγεί σε Γονέα 1, 2, 3 και βάλε…, στην ακραία εμπορευματοποίηση της γυναίκας μέσω της παρένθετης κύησης.

Αυτό σημαίνει ο πολιτικός γάμος ομόφυλων, έτσι ήταν και έτσι είναι, όσο και αν προσπαθούν κάποιοι να το διαχωρίσουν» ανέφερε ο Δημήτρης Κουτσούπμας.

«Αυτό δεν είναι πρόοδος, είναι βαρβαρότητα και σκοταδισμός» προσέθεσε επισημαίνοντας πως όπως και σε άλλες χώρες, θα ενταθεί η εμπορευματοποίηση της παρένθετης μητέρας και θα εξελιχθεί σε μπίζνα εκατομμυρίων.

«Ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να εμφανίζεται ότι είναι υπερασπιστής των δικαιωμάτων. Αυτό προσπαθείτε να κάνετε με μονοθεματική ατζέντα για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Ε! πάει πολύ να εμφανίζεται ως υπερασπιστής των λαϊκών δικαιωμάτων» σχολίασε ο γγ του ΚΚΕ.

«Από πού κι ως πού υπερασπιστής η ΝΔ των λαϊκών δικαιωμάτων […] Πάει πολύ επειδή θα φέρετε το νομοσχέδιο για τον πολιτικό γάμο να το λέτε. Εάν και εδώ που τα λέμε, δεν μιλάμε για αναγνώριση μιας μορφής συμβίωσης, μιλάμε για τεκνοθεσία και την από κοινού γονική μέριμνα» κατέληξε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ