Σενάρια πρόωρων εκλογων με λιστα ταυτόχρονα με τις ευρωεκλογές προωθεί το Μαξίμου για να αποθαρρύνει τους γαλάζιους βουλευτές που σκέφτονται να καταψηφίσουν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η θέση του Μαξίμου ειναι ξεκάθαρη και την εξέφρασε δημόσια ο Κυριακος Μητσοτακης στην συνεντευξη του στην Ερτ: Οποιος γαλάζιος βουλευτής διαφωνεί με τον νόμο για τον γάμο στα ομόφυλα ζευγαρια μπορει να απέχει απο την ψηφοφορία αλλα οχι να καταψηφίσει.

Το Μαξίμου πλέον στέλνει ξεκάθαρο μηνυμα στους γαλάζιους βουλευτές που σκέφτονται να καταψηφίσουν πως θα βρεθούν εκτός της ΝΔ την επόμενη κιόλας στιγμή καθως κανένας τους δεν θα εχει θέση στις λίστες της ΝΔ στις επόμενες εκλογες.

Μαλιστα διαμηνύει πως αν ο αριθμός των γαλάζιων βουλευτων που θα καταψηφίσει ειναι αρκετά σεβαστός τότε ο πρωθυπουργός θα ρισκάρει να παίξει το χαρτί των πρόωρων εκλογών, πολύ πιθανοτατα με τις ευρωεκλογές. Και θυμιζει πως οι βουλευτικές εκλογες αν γίνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ειναι με λιστα, που σημαίνει οτι ο πρωθυπουργός και το κομμα θα επιλέξουν τους υποψήφιους βουλευτές.

Στο Μαξίμου ξερουν πως η συνοχή της κυβέρνησης θα αρχίσει να φθείρεται μετά την ψηφοφορία αν υπάρξουν πάνω απο δυο, τρεις που θα καταψηφίσουν και η εικόνα δεν θα ειναι διαχειρίσιμη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ