Επεσε αντικείμενο από την οροφή νοσοκομείου και χτύπησε στο πόδι τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπό κατάρρευση βρίσκεται το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας στο Ρίο μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά. Χθες το μεσημέρι έπεσε τμήμα της ψευδοροφής στην β’ ορθοπεδική και μαιευτική κλινική!

Μάλιστα, το περιστατικό προκαλεί έντονο προβληματισμό αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες του πρόεδρου της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκου, ότι η οροφή φτιάχτηκε πριν από μόλις έξι μήνες!

nosokomeiorio2

Οι εικόνες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας είναι πραγματικά σοκαριστικές καθώς θα μπορούσαν να υπάρχουν σοβαρότατοι τραυματισμοί του προσωπικού και ασθενών.

Πάντως, τον τραυματισμό, ελαφρύ ευτυχώς, δεν απέφυγε ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, όταν βρέθηκε στο νοσηλευτικό ίδρυμα καθώς έπεσε αντικείμενο από την οροφή και τον χτύπησε στο πόδι με αποτέλεσμα να αιμορραγεί!

Ο διοικητής στο νοσοκομείο:

nosokomeiorio

Σύμφωνα με πληροφορίες, αν και το προσωπικό του υπέδειξε να πάει στα εξωτερικά ιατρεία εκείνος αρνήθηκε και απλά δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες και επέστρεψε σπίτι του.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες του tempo24.news δεν θα υπάρξει καμία παρέμβαση στο τμήμα που κατέρρευσε,  πριν γίνουν έλεγχοι από τις τεχνικές Υπηρεσίες της 6ης ΥΠΕ και του νοσοκομείου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ