Σάλος στο “The 2 Night Show” του Γρηγόρη Αρναούτογλου με καλεσμένο τον Βασίλη Μηλιώνη απο τη πετυχημένη σειρα του Αντ1, “Η Μάγισσα”

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Βασίλης Μηλιώνης πέρασε στην Φιλοσοφική αλλά τον κέρδισε η αγάπη του για την υποκριτική. Φέτος τον παρακολουθούμε στην πετυχημένη σειρά η «Μάγισσα» ενώ το τηλεοπτικό του ξεκίνημα το έκανε με την σειρά «Σκοτεινή θάλασσα».

Για την απόφασή του να ασχοληθεί με αυτού του είδους τέχνη μίλησε ο 27χρονος ηθοποιός στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» και αποκάλυψε πως από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με την υποκριτική, παρόλα αυτά έδωσε πανελλήνιες εξετάσεις και πέρασε στη Φιλολογική σχολή την οποία όμως την παρακολούθησε για τρία χρόνια προκειμένου να εμπλουτίσει τις γνώσεις του. Ο τηλεοπτικός Τζανής είχε πάρει ήδη την απόφασή του να γίνει ηθοποιός και έτσι αργότερα έδωσε εξετάσεις για την Δραματική Σχολή του Εθνικού.

Ο ίδιος βέβαια εξέφρασε την επιθυμία του να πάρει πτυχίο από τη Φιλοσοφική σχολή αρκεί πρώτα να περάσει τα 15 μαθήματα που χρωστάει.

«Θέλω να πάρω το πτυχίο μου, όχι για να γίνω καθηγητής, αλλά γιατί έχει να κάνει με τη δουλειά μου ως ηθοποιός», εξήγησε.

Ο νεαρός ηθοποιός ωστόσο, εκμυστηρεύτηκε πως φοβόταν να συμμετέχει στην τηλεόραση και εξήγησε τον λόγο: «Είχα μία δεύτερη σκέψη γιατί αποφοίτησα από το Εθνικό. Με φόβιζε να παίξω στην τηλεόραση. Δεν είχα καταλάβει τη δύναμη που μπορεί να έχει αυτό το μέσο»

«Με το που τελείωσα τη σχολή κατάφερα να βρω δουλειά σε μία δύσκολη περίοδο. Έπεσα πάνω στον κορονοϊό με τις απαγορεύσεις… Με τρόμαξε όλο αυτό με την έννοια ότι δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Ήταν δύσκολο να είμαι βέβαιος για το αν θα γίνει κάτι. Η αβεβαιότητα του χώρου με έφερε και εμένα σε δύσκολη θέση», είπε για το δύσκολο ξεκίνημα που είχε.

«Έτυχε να πάω σε κάποιες ακροάσεις στο ενδεχόμενο να ανοίξουν τα θέατρα, ευτυχώς με πήραν. Κατάφερα να ζήσω με τα επιδόματα που έδιναν, τα 513 ευρώ, και είπα ότι έπρεπε να μείνω μόνος. Θεωρώ ότι μετά από κάποια ηλικία δεν είναι σωστό να μένουμε στο σπίτι των γονιών μας», συμπλήρωσε ολοκληρώνοντας ο Βασίλης Μηλιώνης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ