Πρεβεζα: Κτηνωδία με θύμα ένα αθώο σκυλάκι – Το πυροβόλησαν και το σκότωσαν μπροστά σε μικρα παιδιά

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκεκριμένα, περίπου στις 8 το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, ένα κορίτσι ενημέρωσε την μητέρα του ότι έξω από το γήπεδο στο χωριό Καναλάκι της Πρέβεζας ένας άντρας έβγαλε όπλο και σκότωσε εν ψυχρώ ένα σκύλο!

Το αποτρόπαιο συμβάν έγινε μπροστά στα σοκαρισμένα μάτια των παιδιών που βρίσκονταν στο γήπεδο! Μάλιστα, ένα παιδάκι έχει υποστεί σοβαρό ψυχολογικό τραύμα με όσα είδε. Η γυναίκα ενημέρωσε με την σειρά της εθελοντές διασώστες και την άλλη μέρα πήγαν στο σημείο αλλά δεν βρήκαν το νεκρό ζώο. Επανήλθαν στο ίδιο σημείο την επόμενη μέρα, την Κυριακή, και μετά από έρευνα βρήκαν την σορό του άτυχου τετράποδου λίγα χιλιόμετρα μακριά.

«Την Κυριακή πήγαμε πάλι στο σημείο και ψάξαμε στην ευρύτερη περιοχή και μετά από αρκετές ώρες βρήκαμε το πτώμα του σκύλου 1,5 χιλιόμετρο μακριά, σε έναν παράδρομο, που προφανώς τον μετέφερε εκείνος που τον σκότωσε ή κάποιοι που τον βοήθησαν να το ξεφορτωθεί. Αμέσως καλέσαμε την Αστυνομία. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο βεβαίωσαν ότι το ζώο έχει πυροβοληθεί. Ύστερα από συνεννόηση με την δημοτική Αρχή μεταφέραμε το ζώο σε χώρο που μας υπέδειξαν. Κατόπιν αυτού ξεκινήσαμε την προσπάθειά να βρούμε μάρτυρες που ήταν παρόντες στο συμβάν», είπε ο διασώστης στο protothema.gr

Στην Αστυνομία έχει ήδη καταθέσει ένας μάρτυρας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συνέλεξαν οι διασώστες, διαπιστώθηκε ότι το έγκλημα έγινε νωρίτερα, περίπου στις 18.15, της Παρασκευής με τον δράστη να χτυπά με δύο σφαίρες το ζωάκι και μετά να γυρίζει σε καφενείο για να τελειώσει τον καφέ του! Το σκυλάκι δεν είχε ξεψυχήσει και ο άρρωστος άνδρας επέστρεψε και το αποτελείωσε με δύο σφαίρες ενώ μετά μπήκε στο ΙΧ του και έφυγε!

Οι διασώστες αναφέρουν πως μπροστά στο συμβάν ήταν αρκετός κόσμος που είδε τι έγινε, ωστόσο κανείς δεν πήγε να μιλήσει και να κατονομάσει τον άντρα ενώ κάλεσαν τους αυτόπτες μάρτυρες να βγουν και να μιλήσουν. Στην σορό του σκυλιού θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή μετά την εκταφή του.

Υ.Γ. Το Ολυμπία επιλέγει να μην αναπαράγει καμία απο τις φρικτές φωτογραφιες που κυκλοφορούν σε αλλα Sites και στα social media με το σκυλάκι πυροβολημένο και νεκρό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ