Έσβησε αθορυβα στα 96 του χρόνια ένας απο τους μεγαλύτερους Έλληνες επιχειρηματιες που ανταγωνίστηκε τις μεγαλύτερες πολυεθνικές – Πεθανε ο ιδιοκτήτης της ΕΨΑ Νίκος Τσαούτος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Νίκος Τσαούτος, ο Ιδιοκτήτης της ΕΨΑ, ο Ορειβάτης, ο άνθρωπος του Χιονοδρομικού Κέντρου του Πηλίου, ο Πρόσκοπος, ανάμεσα στους πρώτους μετά τον πόλεμο..
Συν-ιδρυτής της ΄΄Ενωσης Παλαιών Προσκόπων Περιφέρειας Μαγνησίας, ενεργός μέχρι τα τελευταία χρόνια, φωτεινό παράδειγμα για όλους εμάς τους νεώτερους.
Στις 31 Μαρτίου 2019 ο αδελφός μας ο Νίκος ήταν 91 ετών.
Εμείς, οι Παλαιοί του 58ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Βόλου, διοργανώσαμε πρωτάθλημα πινγκ-πονγκ για παλαιούς νέους. Ο 91χρονος Νίκος έλαβε μέρος και κατέκτησε επαξίως την 3η θέση!
Στην φωτογραφία, πίσω από το τραπέζι του πινγκ-πονγκ όλοι όσοι συμμετείχαν. Ο Νίκος Τσαούτος στην πρώτη γραμμή, 4ος από δεξιά, με το Δίπλωμα και το Κύπελο του 3ου Νικητή.
Θα τον θυμόμαστε πάντα.

Έφυγε νωρίς το πρωί σήμερα 28 Ιανουαρίου ο Νίκος Τσαούτος. Υπήρξε ένας από τους βασικούς στυλοβάτες του Ε. Ο. Σ. Βόλου με τεράστια προσφορά σε όλους τους τομείς.
Η αγάπη του για τον Σύλλογο δεν θα ξεχαστεί και θα μείνει για πάντα ανεξίτηλη στην ιστορία του.
Η μεγάλη οικογένεια του Ε. Ο. Σ. Βόλου εκφράζει την βαθειά της θλίψη, και στους οικείους του μεταφέρει τα ειλικρινή συλλυπητήρια από όλα τα μέλη του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ