Η Μάγισσα: Ο σκηνοθέτης της σειράς Λευτέρης Χαρίτος αποκαλύπτει για την σκηνή της μονομαχίας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Fun facts. Η μάχη γυρίστηκε σε μία ημέρα. Οι ηθοποιοί σκέφτηκαν μόνοι τους τη χορογραφία. Έκαναν πέντε μέρες πρόβα. Την ημέρα του γυρίσματος άλλαξε ο χώρος γιατί έπρεπε να βρεθεί κάτι μεγαλύτερο. Τα σπαθιά ήταν μεταλλικά και ακονισμένα, πράγμα που δεν συνηθίζεται.

IMG 1396

Fun facts 2. Συνήθως οι σπαθογραφίες βασίζονται στο να χτυπάει ο ένας το σπαθί του άλλου. Εδώ οι δύο ηθοποιοί έκαναν κάτι τολμηρό: κάθε κίνηση είχε στόχο τον αντίπαλο. Έπρεπε να αποκρούσει πραγματικά ο καθένας τον αντίπαλό του. Αυτό κάνει το αποτέλεσμα πιο επικίνδυνο.

IMG 1397

Fun facts 3. Στη διάρκεια του γυρίσματος ο ήλιος μπαινόβγαινε συνέχεια καθιστώντας δύσκολο το εγχείρημα. Μία λήψη έγινε με την κάμερα να κινείται ακριβώς πάνω στη χορογραφία δίνοντας έτσι περισσότερη ένταση. Τη σκηνή σκηνοθέτησε ο Μιχάλης Κωνσταντάτος.

IMG 1398

Fun facts 4. Τα σπαθιά ήταν στομωμένα. Μπορούσαν δηλαδή να καρφώσουν αλλά όχι να κόψουν. Αυτό έκανε ακόμα πιο δύσκολο τη εγχείρημα. Οι δύο ηθοποιοί ήταν πολύ καιρό προετοιμασμένοι και πρόσεξαν πολύ ο καθένας να είναι μέσα στο ρόλο του ενώ ταυτόχρονα εκτελούσε κινήσεις

IMG 1399

ΔΗΜΟΦΙΛΗ