Παγίδευσαν έναν 43χρονο παιδοβιαστή και ανέβασαν το βιντεο στο YouTube

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστορία έχει ως εξής, ένας 43χρονος από την Πάτρα -πατέρας ενός ανήλικου κοριτσιού-, αρχίζει και στέλνει μηνύματα ερωτικού περιεχομένου σε ένα 13χρονο κορίτσι από την Αθηνά.

Η 13χρονη από την Αθήνα το λέει αμέσως στον πατέρας της -ο οποίος είναι φίλος με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη- και έτσι στήνουν την επιχείρηση-παγίδα για να πιάσουν τον επίδοξο παιδοβιαστή στα πράσα.

Κλείνουν λοιπόν «ραντεβού» με τον 43χρονο σε ένα σπίτι στον Πειραιά όπου ο επίδοξος παιδοβιαστής φτάνει και χτυπάει το κουδούνι.

Πίσω από την πόρτα όμως ήταν ο γνωστός Youtuber και ένας φίλος του. Ο πατέρας της 13χρονης ήταν ήδη στην αστυνομία.

Ο 43χρονος τα «χάνει» και αρχίζει να λέει «τι γίνεται εδώ ρε παιδιά;» και «αφήστε με να φύγω».

Τονίζεται ότι στα μηνύματα που αντάλλαζαν ο 43χρονος με την «13χρονη», του είχε γίνει γνωστό η ηλικία της και ότι δεν είχε καμία σεξουαλική εμπειρία, παρόλα αυτά ο επίδοξος παιδοβιαστής φαίνεται ότι έλεγε ότι αυτά τον «εξιτάρουν». Δηλαδή είχε γνώση τι πήγαινε να κάνει με την ανήλικη, ενώ της έστελνε και γυμνές φωτογραφίες και ακατάλληλα βίντεο.

Ο 43χρονος κουβαλούσε μαζί του ένα σακίδιο με πάνω από 20 ερωτικά βοηθήματα αλλά και γυναικεία εσώρουχα.

Το βίντεο ανέβηκε με την εξής περιγραφή στο YouTube:

«Η ανάρτηση του συγκεκριμένου video στοχεύει στην ενημέρωση του κοινού σχετικά με τους υφιστάμενους κινδύνους στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, που δημιουργεί η αμεσότητα των μηνυμάτων.

ΣΚΟΠΟΣ είναι η αποτροπή παρόμοιων αισχρών περιστατικών στο μέλλον και η διευκόλυνση της γνωστοποίησης τέτοιων περιστατικών από ανήλικα θύματα.

Ευχαριστούμε πολύ το Τ.Α. Δραπετσώνας, το Α.Τ Δραπετσώνας καθώς και την Άμεση Δράση.»

Η «ενημέρωση» της αστυνομίας

Παρότι στο βίντεο δείχνει ότι η αστυνομία ήξερε τι θα συμβεί, κάτι τέτοιο φαίνεται να μην ισχύει. Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία δεν ήταν ενήμερη και για αυτό το λόγο είνα πιθανό να διαταχθεί διοικητική έρευναγια να δουν τι ακριβώς προηγήθηκε.

Φέρεται λοιπόν η αστυνομία να ενημερώθηκε την στιγμή που γινόταν όλη η «επιχείρηση-παγίδα» και όχι νωρίτερα.

ieidiseis.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ