Τα βραβεία της Προέδρου Αικατερίνης,τα εκατομμύρια του αστυνομικού, ο Αλλος Άνθρωπος” και ο νεκρός γυιός του μάρτυρα αληθείας Γιώργου Γκρέκα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γραφει ο Γιαννης Ντάσκας

Τα γεγονότα:

1.Κορυφές της ηγεσίες μας είναι η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου,πρόεδρος της Δημοκρατίας με επιλογή προσωπική του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πρωθυπουργός είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης,ο οποίος εξελέγη με σύνθημα την αξιοκρατία και την επιστροφή του κράτους στην κανονικότητα κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ ότι προωθούσε με λαϊκισμό διάφορους χωρίς να έχουν τα απαραίτητα προσόντα,αλλα΄υποκριτικά για να δείχνει ότι είναι κοντά στο λαό.

Θύμισε τον πατέρα του Κώστα Μητσοτάκη ο Κυριάκος όταν μας βομβάρδιζε και προβάλαμε (τότε εμείς στον Ελεύθερο Τύπο)τον λαϊκισμό του Ανδρέρα Παπανδρέου.

Τον κατηγόρησε ότι για να δείξει φιλολαϊκός και ότι αν και διαμένει στο Καστρί και έχει σχέσεις μόνο με ισχυρούς οικονομικά προωθούσε υποκριτικά διαφόρους απο φτωχές περιοχές και συμπλήρωνε την Μελίνα,η οποία διαφήμισε ότι θα διαμένει μόνιμα(δέν έμεινε ούτε μια νύχτα)στον Κορυδαλλό γιατί “είναι ένα με τους ανθρώπους που διαμένουν σε αυτές τις γειτονιές”. Συνεχίστε την ανάγνωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ