Φωτια στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα: Πρόεδρος ερασιτεχνικής ομάδας ποδοσφαίρου και διαιτητής αλληλομηνύθηκαν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επεισοδιακός ο αγώνας στα τοπικά πρωταθλήματα της Θεσσαλονίκης…

Πρόεδρος ερασιτεχνικής ομάδας ποδοσφαίρου και διαιτητής αλληλομηνύθηκαν, μετά την λήξη του ματς για την β’ κατηγορία της ΕΠΣ Μακεδονίας, στο γήπεδο της Μενεμένης.

Υπήρξε… μπόλικο τρίτο ημίχρονο. Ο απόηχος της αναμέτρησης ανάμεσα στην Αστραπή Δενδροποτάμου και τον Μέγα Αλέξανδρο Καλοχωρίου παραμένει έντονος, καθώς η φασαρία συνεχίζεται εξωγηπεδικά.

Ο διαιτητής κατήγγειλε προπηλακισμό από τους ανθρώπους της Αστραπής, με συνέπεια να παρέμβει η αστυνομία και το γήπεδο θύμισε για λίγο… πεδίο «μάχης».

Στον καυγά ενεπλάκησαν συνολικά 6 άτομα. Προσήχθησαν εξάλλου στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ο 57χρονος πρόεδρος της Αστραπής και ο 37χρονος διαιτητής. Έπειτα από εκατέρωθεν υποβολή εγκλήσεων, αμφότεροι συνελήφθησαν «κατά περίπτωση για διατάραξη κοινής ειρήνης, σωματική βλάβη, εξύβριση, ψευδή καταμήνυση και αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις».

Ο εισαγγελέας διέταξε να αφεθεί ελεύθερος ο διαιτητής και να κρατηθεί ο πρόεδρος, ώστε να εφαρμοστεί η αυτόφωρη διαδικασία, ενώ παράλληλα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των υπολοίπων εμπλεκομένων. Με την γηπεδούχο ομάδα να βλέπει ορατό των κίνδυνο ποινών.

Φωτό: Από την σελίδα facebook του Μ. Αλέξανδρου Καλοχωρίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ