Σάλος με την απάντηση στους Ράδιο Αρβύλα του συνεργάτη του Στέφανου Κασσελακη, Σπυρου Κασαπη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τιμή μου που ο κ. Κωστόπουλος από το Κιλκίς δεν επέλεξε το Δ. #radioarvyla

ΥΓ: Πρέπει να αρχίσουμε να δίνουμε βάση στις προτάσεις κ τις απόψεις και όχι στα φανταχτερά ονόματα. Μπορεί να τύχει να ψηφίσετε απόφοιτο του Harvard που δεν μπορεί να λύσει κανένα από τα προβλήματα σας.

IMG 1898

Όπως είπα παραπάνω, δεν προσβλήθηκα καθόλου με το βίντεο και δεν κάνω κριτική. Αντίθετα, το θεωρώ αρκετά αστείο/σατιρικό. Και σατιρίζουν κάτι αρκετά σημαντικό, ότι πρέπει να δίνουμε λιγότερη σημασία στο φαίνεσθαι και περισσότερη στο είναι.

Σάλος με την “μεταγραφη” του Στέφανου Κασσελακη στον Συριζα κορυφαιου επιστήμονα απο την ΝΑΣΑ

Ποιος ειναι ο Σπυρος Κασαπης

Νεα μεταγραφη κανει ο Στέφανος Κασσελάκης που φέρνει στον Συριζα τον Σπύρο Κασάπη, μέλος της Συμβουλευτικής επιτροπής για τα think tanks, αλλά και σύμβουλος προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σε θέματα έρευνας, με το βιογραφικό να είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Ο Σπύρος Κασάπης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Μηχανολόγος Αεροναυπηγός (προπτυχιακό και πρώτο μεταπτυχιακό) και Μηχανολόγος Ναυπηγός (δεύτερο μεταπτυχιακό).

IMG 1709

Τον Ιανουάριο του 2023 ανακηρύχθηκε διδάκτορας από το Πανεπιστήμιο του Michigan. Η διδακτορική του διατριβή είχε θέμα την τεχνητή νοημοσύνη.

Σύμφωνα με το koutipandoras.gr στο παρελθόν έχει δουλέψει στο πανεπιστήμιο Vanderbilt και στο Κέντρο Διαστημικών Πτήσεων Γκόνταρντ της NASA. Από τον Φεβρουάριο του 2023 ζει στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια όπου εργάζεται ως ερευνητής στο Ερευνητικό Κέντρο Ames της NASA.

Ασχολείται με τον διαστημικό καιρό, την πρόβλεψη ηλιακών καταιγίδων και τις εφαρμογές της τεχνητής νοημοσύνης στην αστροφυσική.

Ως εργαζόμενος στη NASA, ασχολείται ενεργά (ως μέλος διαφόρων επιτροπών) με την προώθηση της συμπερίληψης στον επιστημονικό χώρο και την επικοινωνία της επιστήμης.

Από τα φοιτητικά του χρόνια έχει ενεργό συμμετοχή στο προοδευτικό κίνημα ως εργαζόμενος στην εκλογική εκστρατεία του Μπέρνι Σάντερς και ως μέλος του Συνδικαλιστικού Οργάνου των Εργαζόμενων Φοιτητών του Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν, του Κόμματος των Δημοκρατών Σοσιαλιστών της Αμερικής και της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ