Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2024

Νίκος Παππάς: Δήλωσε πως στον Στέφανο Κασσελάκη βλέπει έναν «αποφασισμένο» και «καθαρό άνθρωπο»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Ανένταχτο αριστερό» χαρακτήρισε ο μπασκετμπολίστας Νίκος Παππάς, που είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον να είναι υποψήφιος στον Δήμο Αθηναίων με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τελικά έκανε πίσω.

Όμως αποκάλυψε πως του έγινε πρόταση από την Κουμουνδούρου να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής, πρόταση την οποία και αποδέχτηκε.

Όπως είπε: «Όποια γνώση, όποια ιδέα μπορείς να έχεις, αν δεν εφαρμοστεί είναι άχρηστη. Έχω πάρει μια απόφαση να βγω μπροστά με έναν πιο θεσμικό ρόλο. Η διαδικασία των εκλογών μου μοιάζει άχαρη, νιώθω λίγο άβολα, δεν μπορώ να εκφραστώ γιατί ο “χ” μπορεί να πει πως λαϊκίζω».

Αναφερόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε πως στον Στέφανο Κασσελάκη βλέπει έναν «αποφασισμένο» και «καθαρό άνθρωπο» και σχολίασε: «Μακάρι να επιβεβαιωθεί αυτό, δεν είμαι σε θέση να τον αξιολογήσω γιατί δεν τον ξέρω τόσο καλά. Έχω ανάγκη να πιστέψω σε κάποιον άνθρωπο για να αλλάξουν τα πράγματα».

Για το τι συνέβη με την υποψηφιότητά του στο Δήμο Αθηναίων τόνισε ότι «πράγματι με υποστήριξε ο κ. Τσίπρας, μου έδωσε ένα περιθώριο να κινηθώ αυτόνομα. Στράφηκα και σε άλλα κόμματα και δεν τη βρήκα αλλού. Υπήρχαν πολλά επεισόδια μετά. Ήταν δική μου απόφαση να μην είμαι υποψήφιος. Υπήρχαν πολλά θέματα, μια εσωστρέφεια. Κάναμε πίσω για να είναι τα πράγματα πιο υγιή και αρμονικά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ