«Με νόμους βουλευτών δεν αλλάζει η φύση και το φύλο των ανθρώπων»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήλωση ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

Με αφορμή την χθεσινή λαοσύναξη εντός Ι.Ν. Αγίου Ανδρέου Πατρών, όπως και σε άλλους Ιερούς Ναούς της επικράτειας, αλλά ακόμη και στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα, ο Πρόεδρος του ΧριστιανοΔημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος κ. Νίκος Νικολόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«ΦΘΑΝΕΙ η ώρα της… κρίσης των βουλευτών. Οι ευρωεκλογές θα είναι το… «ΒΑΤΕΡΛΩ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ».

Ως ύστατη προσπάθειά μου απευθύνω μήνυμα στον Πρωθυπουργό:

«Κυριάκο Μητσοτάκη …πάρε τ’ αυτιά μου να ακούσεις τη Φωνή του Λαού»!!

Ο λαός θα «χορέψει» στο «ταψί» τα ΕθνομηδενιστικάΑντιχριστιανικά κόμματα. Η πολιτική ζυγαριά ΜΕΤΡΑΕΙ, και αυτούς που θα καταψηφίσουν, αλλά, και αυτούς που θααπέχουν.

Εκτός από όλα εμάς, τα ιστορικά στελέχη της παράταξης, υπάρχει η  ΒΡΟΝΤΕΡΗ ΣΙΩΠΗ των πρώτο-κορυφαίων καθώς και η φωνή της συνείδησης της λαϊκής βάσης  που θα μεταφέρει ο Α. Σαμαράς με την ομιλία του στη Βουλή …και θα επαναφέρει τα ιδεολογικά όρια της ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.

Ο πρωθυπουργός και οι βαστάζοι του, κκ Ανδρουλάκης και Κασελλάκης, ξεπέρασαν  τα όρια ανοχής όπως κατέδειξαν οι λαοσυνάξεις που έγιναν σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας!!

ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΛ. ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΛΙΔΕΙΟ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΛΑΟΣΥΝΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΩΝ!

Χιλιάδες συμπολίτες γέμισαν ασφυκτικά τον νέο Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου Πατρών καθώς επίσης, πλημμύρισαν και την πλατεία Του!

Στις κρίσιμες στιγμές, που δύσκολα βρίσκει κανείς πνευματικές και πολιτικές προσωπικότητες να γίνονται μπροστάρηδες, που δεν επιδιώκουν αξιώματα και κέρδη, απεναντίας μάλιστα θυσιάζουν κεκτημένα, ο λαός σήκωσε ψηλά τα λάβαρα!!

Είναι εμφανής η απουσία ηγετών οι οποίοι να έχουν το σθένος να εκφράσουν απόψεις που έρχονται σε ευθεία αντίθεση με την επικρατούσα ατμόσφαιρα, αλλά και να στηρίζουν με όλη τους την ψυχική τους δύναμη, τους  πυλώνες και τις θεμελιώδεις αξίες της Ορθοδοξίας, του Ελληνοχριστιανικού πολιτισμού και της πραγματικάφιλελεύθερης Δημοκρατίας.

Ο ποιμενάρχης των Πατρών, ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος, αποδεικνύεται ένας  πραγματικός ηγέτης που ανταποκρίνεται στην ηθική και εθνική πρόκληση των ημερών.

Στην Πατρίδα μας αυτή τη περίοδο έχουμε ηγεσίες που έχουν εξελιχθεί σε πειθήνια όργανα μια “Woke” ατζέντας που απειλεί την ίδια την ύπαρξη της οικογένειας και ολόκληρης της πατρίδας μας!!

Οι Έλληνες & οι Ελληνίδες Χριστιανοδημοκράτες λέμε:

«ΟΧΙ» ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ
«ΟΧΙ» ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ !

ΔΗΜΟΦΙΛΗ