Πολυχρονόπουλος: Αποκάλυψε πως δεν τον έχει καλέσει ακόμα ο εισαγγελέας!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέα μηνύματα έστειλε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος μέσω της τηλεοπτικής εκπομπής «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1. «Αν με καλέσει ο εισαγγελέας, θα πάω» είπε με νόημα ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας «Ο άλλος άνθρωπος» που κατηγορείται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Στο ερώτημα αν έχει κλείσει η δομή, ο κ. Πολυχρονόπουλος είπε: «η δομή δεν θα κλείσει. Η δομή κλείνει μόνο μια φορά τον μήνα για καθαριότητα». Δεν δίστασε να συμπληρώσει ότι «έκανε μόλις ένα παιχνίδι», και αναρωτήθηκε «και τι έγινε;»!

Την ίδια ώρα, έρευνα διενεργείται για τον «Άλλον Άνθρωπο» αλλά και τους δύο συγγενείς του με εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, του ξεπλύματος μαύρου χρήματος και της συνέργειας στη νομιμοποίηση παράνομων εσόδων. Ωστόσο, μια νέα μαρτυρία για τον Κώστα Πολυχρονόπουλο είδε το φως της δημοσιότητας όταν μια εθελόντρια της κοινωνικής κουζίνας ανέφερε πως πίσω από τις καταγγελίες κατά του Κώστα Πολυχρονόπουλου κρύβεται η πρώην σύντροφός του: «Είναι εξαιρετικοί άνθρωποι. Μαγειρεύουν 30 χρόνια ακούραστα. Αν υπήρχε ζήλεια μεταξύ του Κωνσταντίνου και της συντρόφου του μπορεί να είπε και κανένα ψεματάκι. Ποιος ξέρει; Ζευγάρι είναι. Μπορεί κάτι να συνέβη και να είπε κάποια πράγματα από φθόνο. Ήξερα τα πάντα επειδή ήμουν μαζί τους. Δεν πιστεύω ότι έχουν κάνει ατασθαλίες. Αν ο Κωνσταντίνος έκανε καμία βλακεία με παιχνίδια, μπορεί να παρασύρθηκε, όλοι κάνουν λάθη. Δεν θέλω να κατηγορήσω τη σύντροφό του, αλλά από ζήλεια μπορεί να έγιναν όλα. Η ξανθιά κυρία δεν είναι στο πλάι του μετά από όσα έγιναν». Συνέχισε προσθέτωντας: «Ο Κωνσταντίνος μου είπε πως δεν έχει κάνει τίποτα κακό. Μου είπε ‘’άνθρωπος είμαι, έκανα ένα παιχνίδι, τι έγινε;’’. Ο Κωνσταντίνος και η οικογένειά του ούτε σπίτι δικό τους δεν έχουν και πριν γίνει αυτό υπολόγιζαν να κάνουν μία αγορά. Αν έχει παίξει στον τζόγο δύο, τρία, τέσσερα χιλιάρικα είναι βλακεία. Αλλά να καταχραστεί χρήματα της κοινωνικής κουζίνας αποκλείεται».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ