“Τριτη και 13” για την Νεα Αριστερά: Ο Κασσελάκη πήγε στην εκδήλωση Τεμπονέρα, Χριστοδουλάκη, Αχτσιόγλου και έκλεψε τις εντυπώσεις

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προς έκπληξη των παρευρισκόμενων ο Στέφανος Κασσελάκης πήγε στην εκδήλωση για την Κεντροαριστερά το απόγευμα της Τρίτης (13/2).


6113900 1.jpg

Όταν έκανε την εμφάνισή του ο Στέφανος Κασσελάκης, με μαύρο κοντομάνικο T-shirt, επικράτησε αναταραχή στην αίθουσα, ακούστηκαν διάσπαρτα χειροκροτήματα, ενώ οι φωτογράφοι έσπευσαν να απαθανατίσουν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Έφη Αχτσιόγλου που είχε τον λόγο εκείνη την ώρα, είπε αμήχανα «γεια σου Στέφανε» και επανέλαβε «καλησπέρα Στέφανε». Όταν ο συντονιστής της εκδήλωσης δημοσιογράφος Δ. Τερζής έσκυψε και την ενημέρωσε ότι στη συνέχεια θα του δώσει το λόγο, η Έφη Αχτσιόγλου αντέτεινε: «Να μιλήσω όμως πρώτα».

«Έχουμε την αιφνιδιαστική άφιξη του Στέφανου Κασσελάκη, παρακαλώ να κρατηθεί ένας πολιτισμός και μια ηρεμία, θα του δώσουμε τον λόγο στη συνέχεια να απευθύνει ένα σύντομο χαιρετισμό» είπε ο Δ. Τερζής.

Στην εκδήλωση για την Κεντροαριστερά με τίτλο «Απέναντι στον Μητσοτάκη ποιος;», μετέχουν οι Δ. Τεμπονέρας από τον ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Χριστοδουλάκης από το ΠΑΣΟΚ και Έφη Αχτσιόγλου από τη Νέα Αριστερά.

Παρόντες είναι από τον ΣΥΡΙΖΑ οι Αντώνης Κοτσακάς, Γιάννης Δραγασάκης, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Θεμιστοκλής Μαμουλίδης, Σπύρος Δανέλλης, Γ. Ιωακειμίδης, από τη Νέα Αριστερά ο πρώην υπουργός Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο Δ. Βίτσας, από το ΠΑΣΟΚ οι Γ. Μπουλμπασάκος, Χρήστος Πολυζωγόπουλος, Θόδωρος Μαργαρίτης, ο πρώην βουλευτής Γιάννης Κουσελάς, η τομεάρχης ανθρωπίνων δικαιωμάτων Άννα Παπαδοπούλου, η Μαριέττα Αντωνοπούλου, ο υποψήφιος βουλευτής Πάνος Τρυφιάτης, οι συνδικαλιστές Ασπιώτης και Λεβέντης (πρ. ΟΣΕ), ο πρώην βουλευτής Παν. Καρκατσούλης, ο Τάσος Δαρσινός, η Έφη Παγκάλου, ο Γιάννης Σγουρός, ο Γ. Σιακαντάρης κ.ά.

Ο Διονύσης Τεμπονέρας, προσερχόμενος στην εκδήλωση, ανέφερε σε δημοσιογράφους έξω από το θέατρο ΑΛΦΑ: «Πρέπει να θέσουμε το πραγματικό ερώτημα ”απέναντι στον Μητσοτάκη ποιος;”. Είμαστε εδώ για να δώσουμε όραμα και ελπίδα στον προοδευτικό κόσμο. Η Αριστερά έχει μακρά ιστορία όχι μόνο διασπάσεων αλλά και μεγάλων συνθέσεων».

«Είμαι υπέρ του διαλόγου, της συζήτησης και της αναζήτησης. Μπορούν να γίνουν πολλά πράγματα σε πολλά επίπεδα. Εμείς η «Νέα Αριστερά» θα χτίσουμε τη δική μας ταυτότητα, πάνω στις δικές μας αξίες.», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Πηγή: ieidiseis.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ