Λιβύη: Η Βουλή των Αντιπροσώπων προχωρά στο σχηματισμό μιας ενιαίας κυβέρνησης σε όλη τη χώρα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Ακίλα Σάλεχ, επιβεβαίωσε ότι η Βουλή προχωρά στον σχηματισμό μιας ενιαίας κυβέρνησης σε ολόκληρη τη Λιβύη, προκειμένου να διεξαχθούν εκλογές, απορρίπτοντας κάθε προσπάθεια παρεμπόδισης.

Αυτό έγινε σε δήλωση του εκπροσώπου της Βουλής των Αντιπροσώπων,  Αμπντουλάχ Μπαλίχακ, σχετικά με τη συνάντηση του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων, την Κυριακή, με αντιπροσωπεία του Κοινωνικού Συμβουλίου της φυλής Alawneh, από όλες τις περιοχές της Λιβύης.

Ο Ακίλα Σάλεχ επεσήμανε ότι η Βουλή των Αντιπροσώπων εξέδωσε νόμους για την εκλογή του αρχηγού του κράτους και της Εθνοσυνέλευσης, τονίζοντας ότι αυτή είναι η βάση της νομιμότητας των αρχών, της επίτευξης της δημοκρατίας και της ειρηνικής μεταβίβασης της εξουσίας.

Ο Ακίλα πρόσθεσε ότι η Βουλή των Αντιπροσώπων εκτέλεσε τα νομοθετικά καθήκοντα που της ανατέθηκαν, προς όφελος του έθνους και του πολίτη.

Είπε ότι η Βουλή των Αντιπροσώπων προχωρά με το σχηματισμό μιας ενιαίας κυβέρνησης σε όλη τη Λιβύη και την επίτευξη της βούλησης του λιβυκού λαού με τη διεξαγωγή προεδρικών και κοινοβουλευτικών εκλογών.

Ο Ακίλα Σάλεχ τόνισε την απόρριψη όλων των προσπαθειών παρεμπόδισης, ώστε η χώρα να μην επιστρέψει στην προηγούμενη κατάσταση, υποδεικνύοντας ότι αυτό δεν είναι προς το συμφέρον των Λιβύων.

Akhbar Libya

The Hellenic Information Team

ΔΗΜΟΦΙΛΗ