“Αντάρτικο” Φλαμπουραρη στη συνεδρίαση του Συριζα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανέβηκαν οι τόνοι στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την ηλεκτρονική ψηφοφορία για την εκλογή συνέδρων, με την οποία πολλά στελέχη διαφωνούν.

Μέσω Skype, o Κασσελάκης ο οποίος βρίσκεται Βρυξέλλες, πρότεινε αναβολή των εσωκομματικών εκλογών και προανήγγειλε δημοψήφισμα: «Άν δεν γίνει δεκτή η εισήγηση μου, θα πάμε σε δημοψήφισμα» ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και προκάλεσε την έκρηξη του Αλέκου Φλαμπουράρη ο οποίος τον κατηγόρησε για αυταρχισμό και αποχώρησε, όπως έκαναν και άλλα στελέχη, μεταξύ των οποίων και η κ. Νοτοπούλου.

Νωρίτερα, ο Κασσελάκης απείλησε ότι θα υπάρξουν συνέπειες σε όποιον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ καταψηφίσει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να απάντησε σε ερώτηση του Γιάννη Ραγκούση για το τι θα γίνει αύριο «σε περίπτωση που κάποιος βουλευτής είτε απέχει από την ψηφοφορία, είτε καταψηφίσει», με τον Κασσελάκη να δηλώνει ότι θα υπάρξουν συνέπειες. Χωρίς να μιλά για διαγραφές, σημείωσε ότι πρόκειται για αξιακό θέμα και ότι ο πρόεδρος του κόμματος πρέπει να αποφασίζει τα όποια μέτρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ