Αρβανίτης και Κουντουρά ανεβάζουν ψηλα τον πήχη για τους συνυποψήφιους τους στην Ευρωβουλή και εντός και εκτός Συριζα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αρβανίτης και Κουντουρά εχουν συνειδητοποιήσει πως στην Ελλάδα των Πετσωμενων ΜΜΕ το μεγαλο τους όπλο στις ευρωεκλογές ειναι η Ευρωβουλή και η διεθνής προβολη στα ευρωπαϊκά ΜΜΕ.

Με την επιτυχία τους τις προηγούμενες μέρες στο καταδικαστικό ψήφισμα της Ευρωβουλής κατα της κυβέρνησης Μητσοτακη και τωρα με την πρωτοβουλία τους για την συζήτηση στην ευρωβουλή για τα Τεμπη οπου δοθηκε βήμα σε γονεις θυμάτων που ακόμη και δικαστικές υπηρεσίες στην χώρα μας τους έκλεισαν την πόρτα.

Θα ήταν βέβαια άδικο να μην αναφέρουμε και την συμβολή του Γιώργου Κύρτσου που στήριξε και βοήθησε και αυτός με την παρουσία του στην ευρωβουλή και με τον αγώνα του να αναδείξει το παρακράτος των υποκλοπών του Μητσοτακη. Ειδικά οταν εκλεγμένοι βουλευτές με τον Συριζα που αποχώρησαν απο το κομμα λόγω διαφωνιών τους με την νεα ηγεσια του Στέφανου Κασσελακη έκαναν το κορόιδο στην ψηφοφορία για τις υποκλοπές και προτίμησαν να μην συμβάλουν σε μια καταδίκη του Μητσοτακη η οποια θα έδινε πόντους στον Συριζα του Κασσελακη.

Αρβανίτης και Κουντουρά έκανα οτι καλύτερο μπορούσαν για την Ελλάδα και τον Συριζα  χωρίς να φιλάνε κατουρημένες ποδιές στα καναλια της διαπλοκής για να βγαίνουν καθημερινά στις εκπομπές τους, ενώ είχαν να αντιμετωπίσουν και προβοκατόρικα δημοσιεύματα οπως αυτά που ήθελαν τον Αρβανιτη να πετάει καρφιά στον Κασσελακη επειδή δεν κάλεσε τους ευρωβουλευτές του Συριζα στις Σπέτσες.

Ας σκεφτούν λοιπόν στον ΣΥΡΙΖΑ πολύ καλά ποιους αλλους θα βάλουν στο ευρωψηφοδέλτιο στο πλάι τους. Γιατί μπορει στον Συριζα να υπάρχει άφθονος χώρος για υποψηφιότητες καταξιωμένων στην κοινωνία και στον τομέα τους οπως του μπασκετμπολίστα Νικου Παππα και τους πετυχημένου στην τηλεοραση Γιώργου Καπουτζιδη όμως δεν πρέπει να υπάρχει χώρος για τους μαϊντανούς των διαπλεκόμενων καναλιων που ειδαν φως στο Συριζα και μπήκαν και θα φύγουν νύχτα ειτε εκλεγουν παίρνοντας και την έδρα μαζί τους,  ειτε οχι οταν τους ζητηθεί.

kalinda

ΔΗΜΟΦΙΛΗ