Πως την πάτησε ετσι ο Κασσελακης; Τυχάρπαστοι “σύμβουλοι και συνεργάτες” τον οδήγησαν σε πολιτικο αδιέξοδο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειναι απορίας αξιον πως ενας ευφυέστατος άνθρωπος οπως ο Στεφανος Κασσελακη έπεσε στην παγίδα “συνεργατών και συμβούλων” του και οδηγήθηκε σε τέτοιο πολιτικο αδιέξοδο με τον Παυλο Πολακη.

Ποιοι ειναι άραγε αυτοί που τον συμβούλευσαν να ειναι τοσο αυταρχικός στις δηλώσεις του πριν την ψήφιση του νομου για τα ομόφυλα ζευγαρια ώστε να εγκλωβιστεί σε επιλογές που δεν μπορούν να γίνουν;

Γιατί πολύ απλά ο Πολακης ειναι ενα trade mark του Συριζα, χωρίς τον Πολακη δεν υπάρχει Συριζα και αυτο ο Κασσελακης θα έπρεπε να το ξέρει.

Στα social media επικρατεί μια αναταραχή στους αυθεντικούς ψηφοφόρους του Συριζα που θα είχε αποφευχθεί απο την στιγμή που ο Κασσελακης ήξερε πως ο Πολακης θα παραμένει πιστός στη θέση του και η επιλογή που θα είχε ο Κασσελακης θα ήταν να τον διαγραψει αν ηθελε να φανεί συνεπής στις δηλώσεις του για οσους δεν ψηφίσουν το νομοσχέδιο.

Να διαγραψει όμως ποιον; Τον άνθρωπο που απο την πρώτη στιγμή έβαλε πλάτη για να γίνει αρχηγος στο Συριζα; Τον άνθρωπο που πολύ πριν ανακοινώσει ο Κασσελακης δημόσια την πρόθεση του να κατέβει υποψήφιος για αρχηγος βγήκε και τον στήριξε και τον βοήθησε να τον γνωρίσει ο κόσμος του Συριζα, τον Δεκαπενταύγουστο του 2023 αναδύοντας το θεμα που είχε προκύψει με το κόψιμο απο τα social media της συνέντευξης του Κασσελακη;

Δείτε το έγραφε τότε ο Παύλος Πολακης:

IMG 2306

Αντιγράφω την ανάρτηση του Στεφανου Κασσελακη ρωτώντας και το εξής:
Ποιος είναι αυτός που ανέβασε το βίντεο της συνέντευξης του στο σαιτ του ΣΥΡΙΖΑ και μετά από μια μόνο ώρα το κατέβασε;;;;;
Για ποιο λόγο;;;;
Επειδή έλεγε πως ο Τομέας Διαφάνειας τον έφερε στο Συριζα-ΠΣ και πως μοιραζόμαστε το ίδιο αίσθημα ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ;;;;;
Πέρα από το να ξεφτιλίζετε το Γραφειο τύπου νομίζετε πως καταφέρνετε κάτι;;;

«Όταν βλέπεις μπροστά σου ότι υπάρχει αδικία και δεν κάνεις τίποτα, τότε για ποιο λόγο μπήκες στην πολιτική;

-Η ερώτηση είναι: Ήξερε ο κ. Οικονόμου ως Υπουργός Προστασίας του Πολίτη ότι ερχόταν το κονβόι με τους νεοναζί; Αν δεν ήξερε, εγώ νιώθω ακόμα πιο ανασφαλής.
Όταν υπάρχει πολιτική ευθύνη, πρέπει να υπάρχει και πολιτική απόδοση αυτής της ευθύνης.

-Να θυμίσουμε στη ΝΔ ότι είναι κυβέρνηση εδώ και 4 χρόνια. Άρα ο κ. Οικονόμου και 10 μέρες να ψάχνει τις πρίζες, κληρονόμησε ένα οργανόγραμμα. Αν αυτή είναι η απόδοση αυτού του οργανογράμματος, μη μας λέτε για διαχειριστική ικανότητα.

IMG 3408

-Ο Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς πρέπει να είναι και Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Ανασυγκρότησης. Είναι πολύ βασικό να πούμε σε κάθε τομέα της ζωής μας τί ανασυγκρότηση θέλουμε να δούμε, διότι η χώρα έχει ανάγκη από ριζοσπαστικές προτάσεις.

-Να πάμε πιο αριστερά εσωκομματικά. Να έχουμε δημοκρατικές δομές από κάτω μέχρι πάνω, το οποίο σημαίνει να μπορούν τα ψηφοδέλτια του κόμματος να προτείνονται από τη βάση.
Να τοποθετηθούν οι υποψήφιοι για την ηγεσία: Είναι υπέρ του να έχουμε προκριματικές εκλογές για τους υποψηφίους του κόμματος στις εθνικές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές;
Ας αφήσουμε τα μέλη του κόμματος να αποφασίσουν ποιον θέλουν να βάλουν μπροστά. Αυτό θα πει άμεση Δημοκρατία.

-Ο Παύλος Πολάκης και ο Τομέας Διαφάνειας με έφεραν στο κόμμα. Ταιριάζουμε μια χαρά μεταξύ μας, επειδή και οι δύο έχουμε ένα αίσθημα δικαιοσύνης μέσα μας. Μας θυμώνει όταν κάποιος άλλος παίρνει τον πλούτο των παιδιών μας.

-Όταν βλέπεις μπροστά σου ότι υπάρχει αδικία και δεν κάνεις τίποτα, τότε για ποιο λόγο μπήκες στην πολιτική; Αυτό που μου προσέφερε ο Αλέξης Τσίπρας, κάνοντάς μου την τιμή να είμαι στο ψηφοδέλτιο επικρατείας, είναι να μπορώ να είμαι ανεξάρτητος, να μπορώ να λέω αυτά που σκέφτομαι.

*Σημεία από τις σημερινές μου παρεμβάσεις στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ και στην εκπομπή «Naftemporiki Politics» του naftemporiki tv.»

ΥΓ1.Η συνέντευξη του Στεφανου στα σχόλια.

ΥΓ2 Προσωπικά συμφωνώ απόλυτα με τις προκριματικές εκλογές για τους υποψήφιους βουλευτές!Εχει να πέσει κλάμα…….

Προφανώς κάποιοι σύμβουλοι του Στέφανου που ορέγονται τους παχυλούς μισθούς της ευρωβουλής θέλουν ένα Συριζα μικρό και ελεγχόμενο απο αυτούς ώστε να καταφέρουν να τρουπωσουν στην ευρωβουλή και μετά ας γίνει ο Συριζα παρανάλωμα του πυρός.

Και στην περίπτωση του Πολακη ειδαν μια χρήση ευκαιρία να τον αποκόψουν απο τον Κασσελακη. Προφανώς οι “Τζαννηδες” του Συριζα νόμιζαν πως Κασσελακης και Πολακης θα σφαζόντουσαν οπως ο Μιχαηλ και ο Μάρκος στη σειρά Μάγισσα του Αντ1….

IMG 2307

kalinda

ΔΗΜΟΦΙΛΗ