Έφυγε απο τη ζωη ένας απο τους πιο αξιόλογους και ικανούς Έλληνες πολιτικούς στα 77 του χρόνια, πεθανε ο ευπατρίδης Διονυσης Μπεχράκης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έφυγε ο παλιός μου φίλος Διονύσης Μπεχράκης.Η δικτατορία τον βρήκε σπουδαστή της Σχολής Ευελπίδων, από την οποία αποτάχθηκε για την γενναία στάση του απέναντι στη χούντα.Αργοτερα, έγινε φοιτητής της Γεωπονικής.Ιδρυτικο μέλος της ΟΝΝΕΔ και μέλος της 5μελους διοίκησης.Συλλυπητηρια στην οικογένεια του και στα αδέλφια του Θόδωρο, Παναγιώτη, Νίκο.Καλο ταξίδι Διονύση.

Ένας απο τους πιο αξιόλογους Έλληνες πολιτικούς έφυγε απο τη ζωη σε ηλικία 77 ετών. Οπως εγινε γνωστό πριν λίγα λεπτά έφυγε απο τη ζωη ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Διονύσης Μπεχράκης.

“Η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας αποχαιρετά με θλίψη τον πρώην βουλευτή του κόμματος Διονύση Μπεχράκη”, αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος.

Το κυβερνών κόμμα προσθέτει:

“Γεννήθηκε το 1947 στην Αθήνα και σπούδασε στη Γεωπονική Σχολή Αθηνών. Ιδρυτικό στέλεχος της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΚΕ, διετέλεσε βουλευτής Β’ Αθηνών από το 1989 έως το 1993.

Ο Διονύσης Μπεχράκης ήταν ένας μαχητής της Παράταξης, την οποία υπηρέτησε με ήθος και συνέπεια.Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ