Σφοδρές διαδικτυακες επιθέσεις μηχανισμών του Συριζα σε όσους αντιμιλούν στο ερωτηματολόγιο του Κασσελακη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απίστευτες διαδικτυακες επιθέσεις σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που εξέφρασαν αντιρρήσεις και γνώμες ενάντια στο ερωτηματολόγιο του Στέφανου Κασσελακη που δεν τιμούν ούτε τον ίδιο ούτε την πορεία και την ιστορία του Συριζα.

Δε φαίνεται να… ιδρώνει το αφτί του Στέφανου Κασσελάκη από τις έντονες αντιδράσεις κορυφαίων στελεχών του κόμματος για το ερωτηματολόγιο του ΣΥΡΙΖΑ. Τουναντίον.

«Δεν μιλάμε εδώ για δημοσκοπήσεις σε δελτία», τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε νέα ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ, επιμένοντας για το ερωτηματολόγιο και παροτρύνει τα μέλη να το συμπληρώσουν. «Οι απαντήσεις σας θα είναι αρωγός και για εμένα και για τα Όργανα του κόμματος στις αποφάσεις μας», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Η παρέμβαση της Ολγας Γεροβασιλη για το ερωτηματολόγιο του Στέφανου Κασσελακη

Όλγα Γεροβασίλη, Χρήστος Σπίρτζης και Πάνος Ρήγας εξέφρασαν ανοιχτά τη δυσαρέσκεια τους για την κίνηση του Στέφανου Κασσελάκη με τη ρήξη στο κόμμα της αντιπολίτευσης να βαθαίνει επικίνδυνα…

Αναλυτικά η ανάρτηση Κασσελάκη

«Στον ΣΥΡΙΖΑ που οραματίζομαι, ο Πρόεδρος και τα Όργανα πρώτα ακούν τη βάση και μετά αποφασίζουν, λαμβάνοντάς την υπόψη.

Γνωρίζω ότι είναι κάτι ασυνήθιστο για την πολιτική σκηνή στη χώρα μας, αλλά για να μιλήσουμε ξανά στην κοινωνία πρέπει να υπερβούμε τους εαυτούς μας και να ακούσουμε την κοινωνία.

Το να δώσουμε φωνή στα μέλη ήταν βασική μου δέσμευση από την πρώτη στιγμή, όταν έθεσα υποψηφιότητα για Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
Άλλωστε, ο προοδευτικός κόσμος από το 2019 μάς φωνάζει «αλλάξτε τα όλα».

Παροτρύνω όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο στο https://isyriza.gr/preconference_survey_form . Οι απαντήσεις σας θα είναι αρωγός και για εμένα και για τα Όργανα του κόμματος στις αποφάσεις μας. Δε μιλάμε εδώ για δημοσκοπήσεις σε δελτία ειδήσεων αλλά για μία διαδικασία εσωκομματικής δημοκρατίας.

Καλώ όλους τους προοδευτικούς πολίτες να γίνουν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, να ενισχύσουν τη μόνη εναλλακτική στην κυβερνητική δυστοπία, και να στηρίξουν την προσπάθειά μου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ