Στελέχη που βγήκαν μπροστά για την εκλογή Κασσελάκη στην προεδρία έχουν μια τάση απομάκρυνσης από τον προεδρικό πυρήνα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διαβλέπω μια τάση φυγής στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ από το στενό περιβάλλον του προέδρου Κασσελάκη. Αν δεν είναι της φαντασίας μου, ομολογώ πως αδυνατώ να κατανοήσω τους λόγους για τους οποίους αναζητούν μια διέξοδο στην Ευρωβουλή. Ξεκινώ από τον κ. Γιώργο Τσίπρα, διευθυντή της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, για να καταλήξω στην γραμματέα της, κυρία Θεοδώρα Τζάκρη, που φημολογείται ότι έχει εκδηλώσει σε κάποια στελέχη την επιθυμία της να πάρει μια ανάσα εις τας Ευρώπας, πριν ο ΣΥΡΙΖΑ «τον πιει» ‒βάσει δικών της λεγομένων‒ ξανά στις εθνικές κάλπες. Οι πληροφορίες εμφανίζουν και την εκπρόσωπο Τύπου, κυρία Δώρα Αυγέρη, να σκέφτεται τη συμμετοχή της στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Ενδιαφέρον μου ακούγεται.

Εγκαίρως, όμως, σας ενημέρωσα ότι την ιδέα της καθόδου του στις ευρωεκλογές καλλιεργεί και ο κ. Παύλος Πολάκης, που βαρέθηκε να ακούει γκρίνιες για τα ομόφυλα ζευγάρια από ψηφοφόρους που συναντά σε περιοχές με υψόμετρο άνω των 200 μέτρων. Δεν αναφέρομαι στα κρί-κρί.

Αντιλαμβάνομαι ότι τα στελέχη που βγήκαν μπροστά για την εκλογή Κασσελάκη στην προεδρία έχουν μια τάση απομάκρυνσης από τον προεδρικό πυρήνα. Εκείνος θαρρώ πως είναι της λογικής «αφήνω όλα τα λουλούδια να ανθίσουν». Έχει πει ότι οι υποψήφιοι θα επιλεγούν με προκριματικές εκλογές. Πότε ακριβώς; Ο κ. Νίκος Φαραντούρης είναι από τους πρώτους που μπήκε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα και κατέθεσε υποψηφιότητα. Ο κ. Κώστας Αρβανίτης και η κυρία Έλενα Κουντουρά ως ευρωβουλευτές θα είναι και πάλι υποψήφιοι, χωρίς να μπουν στη διαδικασία των προκριματικών. Η ανησυχία, όμως, είναι μεγάλη, αφού κανείς δεν μπορεί να εκτιμήσει πόσους βουλευτές θα εκλέξει αυτή τη φορά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Υποψηφιότητα για την Ευρωβουλή σκέφτονται να καταθέσουν και η πρώην βουλευτής κυρία Ολυμπία Τελιγιορίδου, ο σύμβουλος του προέδρου για θέματα Εκκλησίας, κ. Γιάννης Βουλγαράκης, και ο Ρεθυμνιώτης γραμματέας της Νομαρχιακής, κ. Θόδωρος Δουλουμπέκης. Χίλιοι καλοί χωράνε, σύντροφοι…

Κυρία επί των Τιμών – Εστία της Κυριακής

ΔΗΜΟΦΙΛΗ