Έπιασε Φωτια το σπίτι του Μανώλη Μαυρομάτη στο Κολωνάκι – Στο νοσοκομειο με εγκαύματα ο ίδιος και η σύζυγος του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο γνωστός αθλητικογράφος Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγος του Ειρήνη ήταν τα δύο άτομα που απεγκλώβισε σήμερα το πρωί η Πυροσβεστική μετά από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι τους στο Κολωνάκι.

Το ζευγάρι, που την ώρα που ξέσπασε η φωτιά κοιμόταν, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Γεννήματας. Η κατάστασή τους κρίνεται σοβαρή καθώς φέρουν εγκαύματα στο σώμα, ενώ η σύζυγος του αθλητικογράφου φέρει και αναπνευστικό έγκαυμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Protothema.gr οι γιατροί εκτιμούν ότι ο κ. Μαυρομμάτης έχει εγκαύματα στο 25% του σώματος και η σύζυγός του στο 40%.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Μega, ο Μανώλης Μαυρομμάτης νοσηλεύται στη μονάδα εγκαυμάτων, ενώ η σύζυγός του είναι διασωληνωμένη στη μονάδα εντατικής θεραπείας.
Οι γιατροί του νοσοκομείου διενεργούν δεύτερο κύκλο εξετάσεων και για τους δύο, ενώ αναμένεται το ιατρικό ανακοινωθέν για την πορεία της υγείας τους.

Τι συνέβη

Υπενθυμίζεται ότι τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της οδού Αναγνωστοπούλου στο κέντρο της Αθήνας.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής που απεγκλώβισαν το ζευγάρι το οποίο μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Γεννήματας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ