Αποκαλύψεις του Παύλου Γερουλάνου για το ταμειο ανάκαμψης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ταμείο Ανάκαμψης: Η λίστα που το Υπουργείο Οικονομικών δεν ήθελε να δεις ποτέ

👉Μία Κυβέρνηση που θα ενδιαφερόταν για τη Διαφάνεια, θα είχε επεξεργαστεί, αναρτήσει και θέσει άμεσα στη διάθεση κάθε πολίτη μία εύχρηστη και κατανοητή λίστα για το ποια συγκεκριμένα έργα ζήτησε να αναθεωρηθούν, στο πλαίσιο του Ταμείου Ανάκαμψης.

👉Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη, όχι μόνο δεν μπήκε καν στον κόπο να πάρει πραγματικές πρωτοβουλίες ενημέρωσης, αλλά έκανε ό,τι ήταν δυνατό για να εμποδίσει την έρευνα του κάθε ενδιαφερόμενου πολίτη, προκειμένου οι αρνητικές ειδήσεις να διαρρέουν με το σταγονόμετρο και να προωθείται μόνο το θετικό κυβερνητικό μήνυμα. Ακόμα και εις βάρος της Διαφάνειας.

👉Αυτό που αρνήθηκε να κάνει η Κυβέρνηση, να ενημερώσει με διαφάνεια, το κάνει σήμερα το ΠΑΣΟΚ, αφού μελετήσαμε, όσο πιο επισταμένα γίνεται, πλειάδα στοιχείων χαμένα μέσα στο διαδίκτυο.

👉 Από τη λίστα προκύπτει ότι τροποποιούνται ή και απεντάσσονται, έργα που έχουν να κάνουν με απαραίτητες μεταρρυθμίσεις στη δικαιοσύνη, τη διαφάνεια και την πάταξη της φοροδιαφυγής, την προστασία του περιβάλλοντος, την αντιμετώπιση κλιματικών κρίσεων, απαραίτητα αντιπλημμυρικά έργα, σημαντικά οδικά δίκτυα, επιμορφωτικά προγράμματα για δημόσιους υπάλληλους και άνεργους, κοινωνικά προγράμματα που αφορούν την υγεία και την τεχνολογική διασύνδεση των νησιών μας.

Για αυτό και το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής θα ζητήσει πλήρη και εμπεριστατωμένη ενημέρωση, για κάθε ένα από τα μέτρα της παρακάτω λίστας:

yeroulanos.gr/tameio-anakamp…

#Ταμείο_Ανάκαμψης #Οικονομία #ΠΑΣΟΚ #yeroulanos #Διαφάνεια

ΔΗΜΟΦΙΛΗ