Διασωληνώθηκε ο Μανώλης Μαυρομμάτης που έπαθε εγκαυματα μετά απο Φωτια στο σπίτι του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καθόλου ευχάριστα δεν είναι τα νέα για τον Μανώλη Μαυρομμάτη ο οποίος έπαθε εγκαύματα σε μεγάλο μέρος του σώματος του έπειτα από φωτιά που σημειώθηκε στο σπίτι που ζει με την σύζυγό του, πρώην ηθοποιό Ρένια Βενιέρη, στο Κολωνάκι χθες τα ξημερώματα.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο γνωστός αθλητικογράφος και πρώην ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας διασωληνώθηκε έπειτα από απόφαση των γιατρών του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς» στο οποίο νοσηλεύεται.

Ο Μανώλης Μαυρομάττης βρισκόταν αρχικά στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του νοσηλευτικού ιδρύματος με πηγές να αναφέρουν πως η υγεία του δεν διέτρεχε κίνδυνο. Τα εγκαύματα που υπέστην καλύπτουν το 25% του σώματός του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, πέρα από εγκαύματα, οι δύο τους έχουν έχουν εισπνεύσει και πολύ καπνό. Μάλιστα, η -πρώην ηθοποιός- σύζυγος του 82χρονου αθλητικογράφου και πρώην ευρωβουλευτή, είναι σε ακόμα κρισιμότερη κατάσταση, με εγκαύματα στο 40% του σώματός της, αλλά και σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα, με αποτέλεσμα να έχει τεθεί σε μηχανική υποστήριξη στη ΜΕΘ.

Ο Μανώλης Μαυρομμάτης έχει εγκαύματα στο 25% του σώματός του και βρισκόταν στη Μονάδα Επαυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) του νοσοκομείου, με την κλινική εικόνα του να μην εμπνέει ανησυχία. Η 81χρονη σύζυγός του, ωστόσο, αναμένεται να υποβληθεί σήμερα σε βρογχοσκόπηση, για να διαπιστωθεί η κατάσταση των πνευμόνων της μετά την εισπνοή καπνού. Εφόσον είναι θετικά τα αποτελέσματα, μεθαύριο Τρίτη θα βγει από την καταστολή.

Όσον αφορά στα αίτια της πυρκαγιάς, ακόμα ερευνώνται, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως το πιθανότερο σενάριο είναι η φωτιά να ξεκίνησε από κάποια κατσαρόλα που είχαν αφήσει σε -ξεχασμένο- ανοιχτό μάτι της κουζίνας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ