Σάλος με το βιντεο του Νίκου Ευαγγελάτου με τον 45χρονο παλαιοχριστιανο σε επεισόδια με την Χρυσή Αυγή

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οργανωμένο μέλος της Χρυσής Αυγής παραδέχτηκε ότι ήταν ο πατέρας της πολύτεκνης οικογένειας «παλαιοχριστιανών» που ζει σε λαγούμι στην Ορεινή Κορινθία, με τόξα και βέλη.

Ο 45χρονος Μανώλης Καλαϊτζιδάκης που ερευνάται πλέον και για πιθανή αιμομιξία, καταγράφεται σε βίντεο από επεισόδια της Χρυσής Αυγής, έξω από το θέατρο Χυτήριο το 2012, με αφορμή μια παράσταση. Εκείνη την περίοδο μάλιστα, ο πάτερ φαμίλιας της οικογένειας που ζει σαν τους πρωτόγονους, εργαζόταν ως υπάλληλος στον Δήμο Ηλιούπολης.

Μιλώντας στο Live News εργαζόμενος στον Δήμο Ηλιούπολης ανέφερε: «Θυμάστε τότε που ήταν έντονα τα επεισόδια με τους παλαιοημερολογίτες που κλείνανε τις εισόδους έξω από τα θέατρα; Ήταν μαζί με τους παπάδες ο ίδιος» είπε και πρόσθεσε:

«Στον Δήμο Ηλιούπολης μπήκε το 2007, δούλεψε ουσιαστικά 7 χρόνια γιατί το 2014 ζήτησε 2 χρόνια άδεια άνευ αποδοχών. Εκείνος όμως έλειψε 5 χρόνια, τα 3 χρόνια πήρε άδεια από τη σημαία. Έπρεπε να επιστρέψει το 2017 και δεν γύρισε ποτέ, εμφανίστηκε στη δουλειά. Εμφανίστηκε στη δουλειά το 2019. Όταν επέστρεψε επικαλέστηκε τα παιδιά του και την άρρωστη μητέρα του στην Ικαρία. Τότε τον έστειλαν στο πειθαρχικό του ζήτησαν εξηγήσεις, δεν γνωρίζω ποια ήταν τελικά η απόφαση του πειθαρχικού. Κάποια στιγμή εργάστηκε στο Δήμο και η σύζυγός του».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ