Αστυνομικος έβγαζε αντικλείδι απο σπίτια Airbnb που έμενε και μετά έκλεβε τους εκάστοτε ενοικιαστές

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στα πράσα πιάστηκε αστυνομικός που έμενε σε σπίτια Airbnb, έβγαζε αντικλείδι και έκλεβε τους εκάστοτε ενοικιαστές. Τα μέλης της σπείρας, στην οποία συμμετείχε, εντόπιζαν οικίες και αφού διαπίστωναν ότι οι ένοικοι απουσίαζαν, έκαναν κατόπτευση του περιβάλλοντος χώρου, εισέρχονταν και αφαιρούσαν αντικείμενα από το εσωτερικό τους.

Ο αστυνομικός εντοπίστηκε το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου καθώς έβγαινε από δωμάτιο βραχυχρόνιας μίσθωσης, στο οποίο προηγουμένως είχε διαπράξει κλοπή από κοινού με τον συνεργό του. Στην συνέχεια ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, αφού προσπάθησε να διαφύγει προβάλλοντας αντίσταση στους αστυνομικούς.

Από την έρευνα ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή των κατηγορουμένων σε 5 συνολικά περιπτώσεις κλοπής από τον εσωτερικό χώρο οικίας, αποθήκης, δωματίων βραχυχρόνιας μίσθωσης και από πεζό άτομο στην Αθήνα. Επιπλέον, ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή 25χρονου αλλοδαπού σε μια από τις ληστείες.

Αποκαλύψεις για την δράση του αστυνομικού, που ενώ ήταν σε διαθεσιμότητα διέπραττε κλοπές σε σπίτια, βλέπουν το φως της δημοσιότητας με σχετικές καταγγελίες.

kataggelia

ΔΗΜΟΦΙΛΗ