Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έλαβε ένα ιδιαίτερο δώρο από τον Πούτιν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν, πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας, χάρισε στον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν ένα αυτοκίνητο ρωσικής κατασκευής, δημοσιεύει σήμερα το TASS επικαλούμενο το Κεντρικό Τηλεγραφικό Πρακτορείο της Κορέας.

Η μάρκα και το μοντέλο του αυτοκινήτου δεν προσδιορίζονται. Σημειώνεται ότι το δώρο για τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας παρέλαβαν στις 18 Φεβρουαρίου η αδερφή του, Κιμ Γιο Γιονγκ, και η γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Εργατικού Κόμματος της Κορέας Παρκ Τσουνγκ Τσον.

Η Κιμ Γιο Γιονγκ σημείωσε ότι αυτό το δώρο αντικατοπτρίζει τις ιδιαίτερες φιλικές σχέσεις μεταξύ των ηγετών των δύο χωρών και μετέφερε τις ευχαριστίες του Κιμ Γιονγκ Ουν στον Ρώσο Πρόεδρο.

Τον Σεπτέμβριο του 2023, ο Κιμ Γιονγκ Ουν ήρθε για επίσημη επίσκεψη στη Ρωσία. Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας μεταφέρθηκε στη Ρωσική Ομοσπονδία με θωρακισμένο τρένο. Η συνάντησή του με τον Πούτιν διήρκεσε περισσότερες από πέντε ώρες.

Οι ηγέτες των δύο χωρών συναντήθηκαν στο κοσμοδρόμιο Vostochny. Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας κατάφερε να επισκεφθεί την Επικράτεια Primorsky, συναντώντας τον Ρώσο υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου και επισκέφθηκε το Ομοσπονδιακό Πανεπιστήμιο της Άπω Ανατολής.

The Hellenic Information Team

ΔΗΜΟΦΙΛΗ