Κοιτα κατι συμπτώσεις: Το Αζερμπαϊτζάν θα αναγνωρίσει το ψευδοκρατος ταυτόχρονα με την αναφορά Στυλιανιδη πως η μισή Κύπρος ειναι Τουρκική;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Είμαι πολύ χαρούμενος που χθες κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου με τον πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο κ. Αλίγεφ δήλωσε ότι θα με υποδεχθεί ως πρόεδρο της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου στη Σούσα τον Ιούλιο. Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω»

Αυτό ισχυρίστηκε εχθές το απόγευμα ο φύλαρχος των εισβολέων, Ερσίν Τατάρ,κατά την επιμνημόσυνη τελετή που πραγματοποιήθηκε στην Άγκυρα για τον αποθανόντα σφαγέα Ραούφ Ντενκτάς.

Όπως αποκαλύπτει η Μαρία Ζαχαράκη στο Έθνος, η δήλωση αυτή έγινε εχθές, λίγες ώρες πριν την πρωτοφανή παρέμβαση του υπουργού ναυτιλίας Χρήστου Στυλιανίδη, ο οποίος από το βήμα της Βουλής, δήλωσε ότι «ήδη η μισή Κύπρος είναι τουρκική»!

Μαθαίνουμε λοιπόν ότι το Αζερμπαϊτζάν προτίθεται να αναγνωρίσει τουρκική Κύπρο, την ώρα που Έλληνας υπουργός μας ανακοινώνει ότι η μισή Κύπρος ήδη έγινε τουρκική.

Πολύ χυδαίο, για να είναι τυχαίο.

Εάν η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν προβεί τώρα σε δρακόντειες κυρώσεις κατά του Αζερμπαϊτζάν και διακοπή κάθε προμήθειας φυσικού αερίου, αποπέμποντάς παράλληλα τον Χρήστο Στυλιανίδη, τότε θα διαπράξει οργανωμένη προδοσία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ