Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον παλαιοχριστιανό που εργαζόταν απο τα λαγούμια με τηλεργασια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Υπάρχει προκαταρκτική σε εξέλιξη που έχει διαταχθεί από αρμόδια εισαγγελέα στο ΑΤ Κορίνθου. Περιλαμβάνει την έρευνα μαζί με κοινωνικό λειτουργό στο σπίτι. Με εντολή εισαγγελέα επίσης απομακρύνθηκε το ένα ανήλικο παιδί της οικογένειας, 15 ετών», ανέφερε, νωρίτερα σήμερα το πρωί, σε τηλεοπτική εκπομπή, η εκπρόσωπος Τύπου ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντία Δημογλίδου, εξηγώντας πως ακόμη δεν έχει ζητηθεί επίσημα λήψη βιολογικού υλικού:

«Δεν έχει ζητηθεί λήψη DNA για να αποδειχθεί εάν τα παιδιά ανήκουν στη συγκεκριμένη οικογένεια, αλλά έχουν ζητηθεί από τον εισαγγελέα έγγραφα που να αποδεικνύουν ότι τα παιδιά ανήκουν σε αυτή την οικογένεια».

Από την πλευρά της, η Βούλα Αμερικάνου, αντιδήμαρχος Οικονομικών και διοικητικών υπηρεσιών Δήμου Ερέτριας, δήλωσε πως ο 45χρονος εργαζόταν εξ αποστάσεως με καθήκοντα στο γραφείο κίνησης.

«Δεν τον γνωρίζουμε, τον είδαμε από την τηλεόραση. Δεν γνωρίζαμε ούτε το πρόσωπό του, γιατί δεν είχε εμφανιστεί. Τον βρήκαμε σε καταστάσεις του Δήμου και θέλοντας να γνωρίσουμε έναν έναν τους υπαλλήλους, στα πλαίσια αυτά είδαμε ότι ο συγκεκριμένος δεν είχε παρουσιαστεί καθόλου στην εργασία του», είπε αρχικά σχολιάζοντας πως στις αρχές του περασμένου Ιανουαρίου ο Δήμος Ερέτριας επικοινώνησε μαζί του τουλάχιστον τρεις φορές ζητώντας τη φυσική του παρουσία στην εργασία του.

«Μας είπε ότι δεν μπορούσε να έρθει και ο λόγος ήταν ότι κάνει δουλειά εξ αποστάσεως. Ζήτησα εντολή του νέου δημάρχου, η εξ αποστάσεως εργασία δεν υπάρχει για εμάς και θα πρέπει να έχει φυσική παρουσία στον Δήμο. Δεν ήρθε κι εμείς ως νέα διοίκηση μετά από 3 τηλεφωνήματα που κάναμε στον ίδιο λειτουργήσαμε θεσμικά», κατέληξε.

Ο 45χρονος Μανώλης πρόκειται σύμφωνα με πληροφορίες να τεθεί σε αργία από την εργασία του σήμερα, Τετάρτη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ