Τεχνολογικό θαύμα στην Ελλάδα του Μητσοτακη: Εργαζόταν στο δημο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας μεσα από τα λαγούμια!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο 45χρονος εργαζόταν εξ ‘ αποστάσεως στον δήμο Ερέτριας στον τομέα της καθαριότητας λαμβάνοντας περίπου 1000 ευρώ καθαρά κάθε μήνα. Ωστόσο, είναι να απορεί κανείς σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δούλευε καθώς ο τρόπος ζωής του απέχει πολύ από την τεχνολογία.

Κ’ όμως! Σύμφωνα με τον SKAI, μέσα στο λαγούμι στο οποίο ζούσε ο Μανώλης Καλαΐτζιδάκης διέθετε υπολογιστή και ασύρματο ίντερνετ (από στικάκι) για να κάνει την δουλειά του. Η εργασία του είχε να κάνει με το συντονισμό των δρομολογίων των απορριμματοφόρων και των φορών για μεγάλο όγκο σκουπιδιών.

Τον Ιανουάριο, με την αλλαγή της δημοτικής αρχής, του ζητήθηκε να επιστρέψει στην εργασία του με φυσική παρουσία. Εκείνος αρνήθηκε λέγοντας πως υπήρχε σχετικά απόφαση της προηγούμενης δημοτικής αρχής που του επέτρεπε την απομακρυσμένη εργασία. Διατάχθηκε ΕΔΕ από τον δήμο για να διαπιστωθεί γιατί ο 45χρονος δεν πήγαινε κανονικά στην δουλειά του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ