Χαμός με τον Αποστολο Γκλέτσο στο Mega οταν τον ρώτησαν για τον Στέφανο Κασσελακη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Απόστολος Γκλέτσος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Night Out” τα μεσάνυχτα της Τρίτης 20 Φεβρουαρίου και έδωσε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στον Θεοχάρη Ιωαννίδη. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ένα προξενιό που του έκανε ένας μεγαλοτσιφλικάς με την κόρη του, ενώ είπε πως οι άνδρες κλαίνε και πως εκείνος έχει κλάψει για άνδρες και όχι για γυναίκες.

Ο παρουσιαστής ρώτησε τον Απόστολο Γκλέτσο τι θα έκανε σε περίπτωση πρότασης από τον Στέφανο Κασσελάκη, απάντησε θετικά. «Εάν ο Στέφανος Κασσελάκης μου κάνει την πρόταση, ναι θα το κάνω. Τον πιστεύω πάρα πολύ, έχει έναν δυναμισμό και είναι καταρτισμένος, όχι τόσο πολύ πολιτικά με την έννοια που θέλουν να του δώσουν. Είναι καταρτισμένος στο τι κάνει η «πιάτσα». Στο πως είναι η οικονομία της πιάτσας, τώρα σε αυτά τα τερτίπια της πολιτικής ευτυχώς που δεν είναι πολύ καταρτισμένος, δεν χρειάζεται»

“Όταν πρωτοβγήκα δήμαρχος, τότε στα μάτια εκείνου που με ήθελε για την κόρη του, απέκτησα οντότητα. Μέχρι πριν ήμουν απλά ηθοποιός. Όταν βγήκα λοιπόν δήμαρχος, ήταν ένας τσιφλικάς από την περιοχή και η κόρη του είχε παντρευτεί, είχε τεκνοποιήσει και είχε χωρίσει. Μου έστειλε προξενητή και του λέω: ευχαριστώ, δεν ενδιαφέρομαι.

Γυρίζει πίσω και μου λέει: ξέχασα να σου πω ότι έχει κι αυτό κι εκείνο και το άλλο. Ακόμη δεν μου έχει πει για ποια πρόκειται. Του λέω: δεν θέλω να προσβάλλω το κορίτσι, αλλά τώρα έχω άλλες δουλειές, έχω βγει δήμαρχος. Ξαναήρθε και πάλι του είπα τα ίδια…

“Ρε μ@λακ@ του λέω καταλαβαίνεις;” Ήρθε πέντε φορές, μου έφερε μέχρι και σε φωτογραφία το αυτοκίνητο που θα μου αγόραζε ο πεθερός μου. Μέχρι τότε δεν μου είχε πει για ποια κοπέλα πρόκειται. Μπήκα στον πειρασμό να μάθω ποια είναι. Όταν έμαθα, του λέω: εγώ αυτήν την έπαιρνα και χωρίς προξενιό. Είχε μία κόρη κούκλα! Δηλαδή αν κανόνιζε μία τυχαία συνάντηση ή ένα φαγητό, εγώ θα της την έπεφτα, αλλά δεν θα την παντρευόμουν βέβαια. Αυτός ήθελε παντρειά” εξομολογήθηκε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Σε σχετική ερώτηση για το αν έχει κλάψει για γυναίκα, ο ηθοποιός απάντησε: “Οι άντρες κλαίνε και εγώ κλαίω. Είναι λυτρωτικό το κλάμα. Για γυναίκες δεν έχω κλάψει, αλλά για άντρες”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ