Εξεταστική για τα Τέμπη: Ίσως η χυδαιότερη ερώτηση που ακούστηκε

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Εξεταστική Επιτροπή για τα #Τέμπη έκλεισε με την ίσως χυδαιότερη ερώτηση που ακούστηκε σε αυτήν τη διαδικασία, από τον Ια. Φωτήλα της ΝΔ.
Πάμε πάλι, να δούμε την αλήθεια:

1⃣ Η μετακίνηση των βαγονιών σε άλλο χώρο ξεκίνησε ήδη 2-3 ημέρες μετά το δυστύχημα.
2⃣ Το ξεμπάζωμα του χώρου έγινε το Σαββατοκύριακο.
3⃣ Τη Δευτέρα, 6 μέρες μετά, ο χώρος είχε στρωθεί και διαμορφωθεί με αδρανή υλικά, χαλίκια και άσφαλτο.
4⃣ Κανείς δεν είπε ποτέ ότι θα μπορούσαν να βρεθούν ζωντανοί άνθρωποι μέχρι εκείνη τη στιγμή. Η ερώτηση είναι χυδαία και προσβλητική προς εκείνους που χάσαμε τους ανθρώπους μας.

Τι είναι όμως αυτό που σας κατηγορούμε ότι κάνατε:
Τη στιγμή που αποφασίσατε να αλλοιώσετε το χώρο, υπήρχε ακόμη μία αγνοούμενη, η οποία δυστυχώς παραμένει μέχρι και σήμερα.
Ταυτόχρονα, υπήρχαν πάρα πολλά θύματα διαμελισμένα, τα οποία δεν έχουν βρεθεί όλα τους τα μέλη. Σας κατηγορούμε ότι ενώ το ξέρατε αυτό βάλατε φορτωτές που άρχισαν να μαζεύουν τα πάντα σαν να είναι μπάζα.
Έπειτα, διαρρεύσατε τη μπούρδα περί “εξαΰλωσης” των θυμάτων για να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα. Αυτά δεν είναι θεωρίες, δε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις, μήνες μετά τα Τέμπη, στο χώρο απόθεσης των συντριμμιών, των μπάζων και των αντικειμένων έχει βρεθεί βιολογικό υλικό από ταυτοποιημένα θύματα.
Κάποιες οικογένειες χρειάστηκε να ανοίξουν ξανά τους τάφους τους.
Για αυτό σας κατηγορούμε.

Και, φυσικά, σας κατηγορούμε για την πρωτοφανή αλλοίωση του χώρου του εγκλήματος, στον οποίο δεν έγινε καμία ουσιαστική έρευνα και συλλογή στοιχείων, τα οποία θα μας επέτρεπαν να έχουμε απαντήσεις.

Ποιος, πότε και γιατί έδωσε την εντολή για την αλλοίωση του χώρου του εγκλήματος αλλά και την περιύβριση νεκρών;

Υπάρχει ένα Έγκλημα πάνω στο Έγκλημα των Τεμπών. Από τη μία πλευρά είναι όλες οι ενέργειες και οι παραλείψεις μέχρι τις 23:18:28 της 28/2/2023, ενώ από την άλλη είναι όλα όσα κάνατε από το επόμενο δευτερόλεπτο και μέχρι και σήμερα.

Και το δεύτερο έγκλημα είναι όλο δικό σας. Εδώ δεν μπορείτε να τα φορτώσετε σε κανέναν άλλο. Δικές σας αποφάσεις, δικές ενέργειες, και το ξέπλυμα του εγκλήματος αυτού με την τελευταία ερώτηση στην Εξεταστική για τα Τέμπη είναι η απόδειξη ότι το ξέρετε…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ