Ζητά αντίπαλο για να τον συντρίψει ο Κασσελακης – Η απάντηση του στον Αλέξη Τσιπρα απο το βήμα του συνεδρίου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σήκωσε το γάντι ο Στέφανος Κασσελάκης στο 4ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, μόλις λίγη ώρα μετά την παρέμβαση-«κόλαφο» του Αλέξη Τσίπρα που ουσιαστικά τον «καθαίρεσε» καλώντας τον να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από τα στελέχη του κόμματος.

Οι εξελίξεις στο ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκεται σε περιδίνηση μετά τις εντάσεις για το ερωτηματολόγιο στο isyriza, τον εκβιασμό του Κασσελάκη για λευκή επιταγή και την απόλυση Τεμπονέρα, αναμένονται να είναι ραγδαίες μετά την ηχηρή ανακοίνωση του Αλέξη Τσίπρα που βάζει στο στόχαστρο τις συμπεριφορές του νέου προέδρου.

Ο Κασσελάκης δήλωσε κατά την διάρκεια της ομιλίας του: «Προσφεύγω στις ρίζες μου: Στα μέλη και στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ. Με έναν πλήρη οδικό χάρτη για επανεκλογή, επανίδρυση και επάνοδο του ΣΥΡΙΖΑ ως κυβερνώσα παράταξη. Ως τη μόνη απάντηση σε ένα σάπιο, διεφθαρμένο και διαπλεκόμενο πολιτικό σύστημα. Εγώ Πρόεδρος υπό προθεσμία δε γίνομαι, και το δήλωσα ήδη από την Τρίτη. Θα κριθώ -και πολύ σκληρά- στις πρώτες εθνικές εκλογές» είπε και συμπλήρωσε:

Συμπλήρωσε λέγοντας: «Καθαρά λοιπόν: Όποιος νομίζει ότι μπορεί να ανορθώσει ένα κόμμα που συνετρίβη και διασπάστηκε δύο φορές μέσα σε λίγους μήνες, ας έρθει να αναλάβει. Ζητούν να λογοδοτήσω για τις κακές δημοσκοπήσεις όσοι δε λογοδότησαν ποτέ για τη συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ από το 32 στο 18%».

Ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε «ας το καταλάβουν όλοι καλά: Στην Αριστερά οι υπονομευτές δεν εκλέγονται αρχηγοί. Δεν το επιτρέπει η ηθική του κόσμου της Αριστεράς. Αν δεν είμαι εγώ απέναντι στους νέους επίδοξους υπονομευτές, θα είναι κάποιος άλλος. Εκείνοι θα τον λένε “ουρανοκατέβατο”, όμως θα τον έχει φέρει η κοινωνία, όπως έφερε εμένα» είπε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε: «Δε με κρατάει κανείς. Μόνο ο κόσμος. Ο κόσμος που στάθηκε στις ουρές. Και θα ξανασταθεί, για να έχει φωνή και ελπίδα. Είμαι εδώ. Είμαι όρθιος. Είμαι έτοιμος. Να τελειώνουμε με τα μικρά για να αντιμετωπίσουμε τα μεγάλα, τη Δεξιά του Μητσοτάκη. Βρείτε μου αντίπαλο. Βρείτε μου αντίπαλο και πάμε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ