ΗΠΑ: Απολύθηκε δημοσιογράφος που ερευνούσε σκάνδαλο της οικογένειας Μπαιντεν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μετά την απόλυση της ερευνητικής ρεπόρτερ Κάθριν Χέριτζ (φωτό) που ερευνούσε την ιστορία του φορητού υπολογιστή του Χάντερ Μπάιντεν, το CBS φέρεται να κατέσχεσε και τα προσωπικά της αντικείμενα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μεγάλο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο κατέσχεσε όλα τα υπάρχοντά της, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αρχείων σε φορητούς σκληρούς δίσκους, των υπολογιστών και το πιο σημαντικό, απόρρητες πληροφορίες για τις «προνομιακές πηγές» που διέθετε!

Ένας πρώην διευθυντής του CBS, ο οποίος επίσης μίλησε υπό τον όρο της ανωνυμίας, είπε ότι κάτι τέτοιο δεν έχει ξαναγίνει.

Είναι αδιαμφισβήτητο το γεγονός ότι, σε προηγούμενες απολύσεις, οι δημοσιογράφοι έπαιρναν όλα τα αρχεία και τα περιεχόμενα του γραφείου τους. Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Ο ίδιος πρώην αξιωματούχος του καναλιού επιβεβαίωσε ότι η κατάσχεση του υλικού ήταν «εξωφρενική» και σαφώς έθεσε σε κίνδυνο τις εμπιστευτικές πηγές της δημοσιογράφου.

Πρόκειται για μία πράξη ξεκάθαρης τρομοκρατίας, ώστε να σταματήσουν οι δημοσιογράφοι να διερευνούν τα σκάνδαλα της πιο διεφθαρμένης οικογένειας στην ιστορία των ΗΠΑ…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ